Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın kızlar sinirlerim tepemde ama hıh umursamazlığa versem mi ne yapsam bilmiyorum takmayoum ama deliriyorum

dün geelecek insan bozuntuarı gelmedi 🙁(((((( yoruldum değdimi değdi yedik içtik boşa gitmedi çöpe gitmedi ama hem işimden erken çıktım hem kocişi aç bıraktım hem koştur koştur öldüm

eve gittim hemen fırına atılacakalrı attım felan sarmayı çıkardım makarnası sigara böreği zaten yağ sıçradı elime çayda hazır tatlımda ama velakin onlarla çalışan arkadaşım geldi
misafir denen bozuntular yok birde kızçelerin sürekli görüştüğü kişinin oğlu ve nişanlısı ya ayıp aradık kaç kez açmadılar dönmedilerde insan bir gelemiyoruz kusura bamayın demez mi ya birde üstünr üstün niye gelemdiklerini geçtim yolda bişey mi olsdu başlarına onu mertak ettim yine başka numaradan aradık açmadılar hale meraktayım .......

günaydın kızlar sinirlerim tepemde ama hıh umursamazlığa versem mi ne yapsam bilmiyorum takmayoum ama deliriyorum

dün geelecek insan bozuntuarı gelmedi 🙁(((((( yoruldum değdimi değdi yedik içtik boşa gitmedi çöpe gitmedi ama hem işimden erken çıktım hem kocişi aç bıraktım hem koştur koştur öldüm

eve gittim hemen fırına atılacakalrı attım felan sarmayı çıkardım makarnası sigara böreği zaten yağ sıçradı elime çayda hazır tatlımda ama velakin onlarla çalışan arkadaşım geldi
misafir denen bozuntular yok birde kızçelerin sürekli görüştüğü kişinin oğlu ve nişanlısı ya ayıp aradık kaç kez açmadılar dönmedilerde insan bir gelemiyoruz kusura bamayın demez mi ya birde üstünr üstün niye gelemdiklerini geçtim yolda bişey mi olsdu başlarına onu mertak ettim yine başka numaradan aradık açmadılar hale meraktayım .......

allah allah çok enteresan ve sinir bozucu bi durum
eğer herhangi bi aksilik olduysa neyse de keyfi olarak gelmedilerse
bende bidahaki sefer onları kabul etmezdim senin yerinde olsam bi bahane bulup reddederdim
ne kadra saygısız insanlar var şu dünyada yaaa

sahilcim Inşallah başlarına kötü bişey gelmemiştir canım
mutlaka sizi arayacaklardır o zaman gereken açıklamayı yaparlar

eğer keyfi gelmedilerse o zaman işte bidaha açmazsın kapını

sahilim sinirlenme balım belki önemli birşey olmuştur haber verememişlerdir.
durma üstünde.eğer sebepleri yok kasıtlı yapmışlarsa sende görüşmezsin olur biter.
insanlar cidden bir tuhaf olmuşlar.
ben bir ara anlatıyordum size eşimin iş yerinden ark.ı taşınmıştı ora gitcektik kek yapmıştım.bi bayan vardı ev hanımı eli boş öle gelmiş.neyse aradan zaman geçti o ev sahibi kadınla adam bunlara oturmaya gitmiş eliboş olana. kadında börek yapmış onlara. bi ark.da var yine. o diğer evine gittiğimiz kişiler demişler hiçbirinin getirdiği hiçbirşeye benzemiyordu senin yaptığın bu börek süper olmuş boşuna getirmişler hiç getirmeseler daha iyimiş hiçbirini yiemek demişler. çok ayıp ya insanlığa ne oluyr böle. terbiyesizler hepimiz çalışıyoruz götümek zorunda değiliz zaten ayrıca para toplanmıştı. dencek lafmı yani ayrıca da hepsi güzeldi herşeyden önemlisi herkes emek vermiş o zaman o kadında evde bi tarafını büyütceğine yapsaymış bi börek.şimdi kimse görüşmüyormuş o adamla

yani kızlar aynı fikirdeyim bence keyfide olmasa açar der gelemiyoruz veya bişey oldu
açmayarak 15 kere aradım arkadaşım çünkü oda bozuldu ona diyorlar gidiceğiz arada kalması
zaten kızçe dedi terbiyesiz sakın bir daha kabul etme dedi o duramazz oğlanın annesini arar gelemeyebilir iptal olablir ama en azından açıp da yada telefonlarımıza baksa

geçti gitti ama kim olsa sinir olur

yani kızlar aynı fikirdeyim bence keyfide olmasa açar der gelemiyoruz veya bişey oldu
açmayarak 15 kere aradım arkadaşım çünkü oda bozuldu ona diyorlar gidiceğiz arada kalması
zaten kızçe dedi terbiyesiz sakın bir daha kabul etme dedi o duramazz oğlanın annesini arar gelemeyebilir iptal olablir ama en azından açıp da yada telefonlarımıza baksa

geçti gitti ama kim olsa sinir olur

benimde iş arkadaşıma bi arkadaşımız böyle yapmıştı ben bile sinir olmuştum
arkadaşımızın kardeşi konuşmuş ablamla sana gelmek istiyoz bu akaşm demiş
kızda kanul etti düşünün yani işteydi bide o gün aniden küçük bebeği var bide baya bi yaramaz
ona rağmen eve gidip tatlısını tuzlusunu yapmış bide salata yapmış beni ve bi arkadaşımızı falan da çağırmıştı gelin hep birlikte otururuz diye
ben gelemeyebilirim demiştim kayınvalideme gidicektik çünkü
neyse biz kayınvalidemdeyiz beni arıyo menekşe gelmedi x ler aradım aradım zorla açtılar teli
kocası iizn vermiyomuş gelemicekmiş bari sen gel x de geldi otururuz yaptıklarım boşa gitmesin diye
bende dedim ben gelemicem k.validedeyim başkaları da var tamam madem dedi kız ama ben bile acayip sinir olmuştum
madem kocan izin vermicek baştan kocanla konuş saf insan ne millete telaş yaptırıyon

benimde bir ark.ım var kasıtlı yapıo ama o.
bana diodu hep gelcem gelcem hep bahane buluodum
neyse bu başka bi ark.a demiş gelcem die kızda hazırlık yapmış bekle bekle yok. huy edinmişti sonradan gelmicem diyip bahane buluodu.düşüncesiz insanlar.

şimdiye kadar sö verip te haber verip yapmadığım bişey olmadı
hastalık ölüm kalım dışımda nefret ederim beklemek bekletilmekten

geçenelrde bir ark gidilecek ama aynı zamanda kızçelerle otrmaya gelnile geliceğzi demiş banada sormadı mahçup olmasın diye kıza gittim 11 de kahvesini içtim az yardım ettim 1 de eve geldim tekrar gittim bütün plan programını sana göre yapıyor insan
ben bir sebep olduğunu sanmıyorum kötü bişey olsa kızçeyi ararlardı annesi ancak kızla baş başa kalmayımı değerlendirmek istedi bilmiyorum

günaydın kızlar nasılsınız gelemedim yoğundum dün akşam 11:30 da eve gittim çalışıyordum önceki akşamda 10 da evdeydim hafta sonuda hiç dinlenemedim ölüyorum resmen yorgunluktan elim yüzüm şişmiş siz nasılsınız neler yaptınız geçmişe biraz baktım melommmmm evinin içinde çıkan şeyi duydum kuzum neyse ki bulmuşsunuz rabbim daha daha beterinden korusun inş. oku dualarını bol bol evide iyice sirkeli su ile sil ve kuran okut yakın zamanda bebemmm esenciğimmmm sende ayrıl şurdan yawww başka iş bul kendine yazıktır bacım nasıl üzüyorlar seni inan ben bile çok üzüldüm sahilommmmm senin yerinde olsam bir daha kesinlikle kabul etmem o insanları terbiyesizler ne kadar ayıp etmişler gıcık şeyler ayyyy sinir oldum yawww bende öyle işte yoğun yoğun çalışmaya devam eşimde gececi görüşemiyorum zaten özledim valla 🙁

Geri