Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

pineciğim hoşgeldin tatlım.inş.çıkıcam cnm eşimle akşam konuştum asgari ücret bile verseler çıkıcaksın bu işten dedi.dua ediorum inş. olur inş. iyi bir yerdir.

pine ne yapalım ben rahatım onların sanırım yüzü olmaz bir daha gelmek istemeleri için

midemiz bayram etti bahaneyle

sahilcim insan kızar tabi haklısın biz nasıl özeniyoruz eşimizle vakit geçirmiyoruzda mutfağa kapanıyoruz millet artık hep hazır alıyor biz uğraşıyoruz bende olsam çok kızardım birde aramamışlar bile önemli mazeretleri yoksa görüşme bir daha sende

benim eşim değişik bi adam galiba ya, hayatta bana o işten ayrıl asgari ücret alsan bile demez
eğer biri bana taktıysa onunla savaşmam için yöntemler geliştirir anca:D:D
işleri aksat, sende ona böyle de şöyle diye taktikler bulur🙂
bir ara eski ofiste hukuk müşaviri bana takmıştı eşim onun b.sayarına bir virüs göndermişti sürekli shut down ediyordu hahaha

para tatlı geliyor sanırım benim kocişe🙂

evet pine bende tesadüfün söylediğini diycektim
ben senn yerinde olsam başka iş aardım kendime
çünkü sen artık evli barklı insansın yarın öbür gün bebiş falan olunca nasıl olucak böyle

aaa niki tazminat diyince aklıma geldi.
bacım ben taşeronum ya evlilik sebebi ile sözl. fesh.tazminat alabilecekmiyim.alıcaksam tahmini ne kadar alırım ki 1 yıldır çalışıom çok bişiy olmaz herhal

tatlım sende çay kahve götürsen sanada kızım 2 çay kap gel deseler seninkide der. keşke hemen çıksan ama hem kira hem ev geçindirmek zor olur bikaç ay zorlanırız göze alıyorsan çık dedi ama çıkmadım iş bulup çıkmak daha işime gelio sabrediyorum sadece.

Geri