Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

pardon ciklet senin sohbetinde herkes yıkılıyordu biz başlayınca sustular doğru zaten topu topuna akşama kadar aynı yazan kişileriz yanlışın olmasın

lütfen alınmayalım bırbırımıze kızlar benm eşim geldı cıkmak zorundayım konu kapansın tamm mı hepınızı sevıyorum ben caya davet ettım ama saat 5 olmuş farketmemışm yarn tekrar grsz optum sızi mucks

hayır cok teskkr ederız cok seker ınsanlar var burada yanı sızler yasasın melekler mekanı dıyoruz:kutlama:

sizde çok şekersinizz canumm:D:D bencede yaşasın melekler mekanıı:D:D

Teşekkür ederiz cemoş. hiçbir sorun yok çok şükür. herşey çok iyi gidiyor...
muhabbetin dibine vuruyoruz 😀

oh ohhh vurun dibinee sefanız olsunnn :D:D olursa sorun bana ulaşın meleklerr her türlü yardımcı olurumm🙂

pardon ciklet senin sohbetinde herkes yıkılıyordu biz başlayınca sustular doğru zaten topu topuna akşama kadar aynı yazan kişileriz yanlışın olmasın
niki üzerine niye bu kadar alındın tatlım..
senin benim sohbetim diye birşey yok..
farkındayım kimlerle her zaman muhabbet içinde oldugumuzun..sende bende..
konu senin benim muhabbetim değil..
asıl konu konuşulcak konu.. burda anlaşalım ok.

sen hafta sonu yatıp dinlenmedinmi?

ya temizlik felan yapmdım ark nişanı vardı bitiminde dağ yoluna çaya gitik orada dumanalr havada uçuştu boğazlarım tahriş oldu birde genzime bişeyler gidiyor sanırım sinüsler gıcık oldum pazarda kayınvalideme misafir geldi öyle pek dinlenemedim
gece terlemişim birde sonra üstümü açmışım soğuk odada 🙁((((((((((((((((((
hep hasta olcam evde ya ufu ile nereye kadar

niki üzerine niye bu kadar alındın tatlım..
senin benim sohbetim diye birşey yok..
farkındayım kimlerle her zaman muhabbet içinde oldugumuzun..sende bende..
konu senin benim muhabbetim değil..
asıl konu konuşulcak konu.. burda anlaşalım ok.

asıl konu yemek bulaşık kaynana ömür çürtmek iş güç devam edelim bakalım cikletcimm neleri başarabileceğiz..tüüüü kaka dediklerimizi es geçiyoruz tamam

Geri