Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben denedım 2 gün kendıme gelemdım tavsıye etmıyorum vala çikletm

ya bu kadını kac defadır uyarırız kızlar buraya basımıza ılerı gerı adamları topluyor bız rahatsız oluyoruz netıcede diger arkd.gitti zaten kızdı bnde cok kızdm laf anlamıyor bu kadını en sonunda bu odadan attırıcam pes vala ya bırde cay koyuyor
adamları topluyor derken...iyi ayak değilmi bu kadın o anlamdamı?

ciklettt sorunu cevapladık başka sorun varsa ondan konuşalım kuzu sıkıldıysann
dünya benim üzerimde dönsün gibi bi derdim hiç bir zaman olmadı niki bunu iyi bilirsin..
çok özel konusulmuyomu bana öyle geldi biraz..ki bekledim muhabbetin bitmesini..bitirmediniz..
çok kişide katılmadı muhabbete bilmem farkındamısınız..
ama kesmediyse devam edebilirsiniz karısmıyorum ok

adamları topluyor derken...iyi ayak değilmi bu kadın o anlamdamı?

yoldan gecenı cagırıp cay var gelın dıyor netıcede bızm ısyernde calısmıyorlar elın adamları bız tanımıyoruz tıplerıde hos gelmıyor uslup bılmıyor adap bılmıyor bu kadın zaten 55 yasnda emeklılıgı gelmıs ıs yernde odadan herkes tarafndan kovalan en son bıze sıgınan bırı tamm kıyamıyorum ama bızım kurallarımız var mesela geldıgınden bu yana adama 10 kere cay ıcın dedı yaa

dünya benim üzerimde dönsün gibi bi derdim hiç bir zaman olmadı niki bunu iyi bilirsin..
çok özel konusulmuyomu bana öyle geldi biraz..ki bekledim muhabbetin bitmesini..bitirmediniz..

niye kızdın şimdi hemen gerıldın çikletim dur sana ne gondercem kabul et:ar4fd:

pardon ciklet senin sohbetinde herkes yıkılıyordu biz başlayınca sustular doğru zaten topu topuna akşama kadar aynı yazan kişileriz yanlışın olmasın

Geri