K karakuzu Daimi Üye Üye 13 Mayıs 2013 #32 Ocaktaki sütlac pissede kaselere koyup bulasik olan tencereyi yikasam diye düsünüyorum Malum süt lekesi 😕
Ocaktaki sütlac pissede kaselere koyup bulasik olan tencereyi yikasam diye düsünüyorum Malum süt lekesi 😕
smiley Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2013 #33 karakuzu' Alıntı: Ocaktaki sütlac pissede kaselere koyup bulasik olan tencereyi yikasam diye düsünüyorum Malum süt lekesi 😕 Genişletmek için tıkla ... cok tatlisin - - - Updated - - - basim aceba neden agriyor neden bilgisayara bakamiyorum diye düsünüyordumki kuzunun mesajini okudum
karakuzu' Alıntı: Ocaktaki sütlac pissede kaselere koyup bulasik olan tencereyi yikasam diye düsünüyorum Malum süt lekesi 😕 Genişletmek için tıkla ... cok tatlisin - - - Updated - - - basim aceba neden agriyor neden bilgisayara bakamiyorum diye düsünüyordumki kuzunun mesajini okudum
K karakuzu Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2013 #34 smiley' Alıntı: cok tatlisin - - - Updated - - - basim aceba neden agriyor neden bilgisayara bakamiyorum diye düsünüyordumki kuzunun mesajini okudum Genişletmek için tıkla ... Öylemiyim ilac gibiyim bas agrisina cok iyi gelirim
smiley' Alıntı: cok tatlisin - - - Updated - - - basim aceba neden agriyor neden bilgisayara bakamiyorum diye düsünüyordumki kuzunun mesajini okudum Genişletmek için tıkla ... Öylemiyim ilac gibiyim bas agrisina cok iyi gelirim
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 14 Mayıs 2013 #36 *EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: bugün ne pişirsem diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... eylülll bende senin yazını görmeden dedim akşama ne yemek yapam die düşünüyom kadın ne düşünür başka - - - Updated - - - karakuzu' Alıntı: Ocaktaki sütlac pissede kaselere koyup bulasik olan tencereyi yikasam diye düsünüyorum Malum süt lekesi 😕 Genişletmek için tıkla ... gidem bende sütlaç yapam canım çekti
*EYLÜLMEHMETUTKU*' Alıntı: bugün ne pişirsem diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... eylülll bende senin yazını görmeden dedim akşama ne yemek yapam die düşünüyom kadın ne düşünür başka - - - Updated - - - karakuzu' Alıntı: Ocaktaki sütlac pissede kaselere koyup bulasik olan tencereyi yikasam diye düsünüyorum Malum süt lekesi 😕 Genişletmek için tıkla ... gidem bende sütlaç yapam canım çekti
smiley Daimi Üye Üye 19 Mayıs 2013 #37 aksama kadar beni ne gördü nede duydu... neden bi nasilsin diyemiyor