gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 10 Şubat 2011 #11 ahhh ben askerime mektup yollıcam onun haberi yokk vee kendi parfümümü yollacagımm.....
K karakuzu Daimi Üye Üye 1 Şubat 2013 #13 god is love' Alıntı: Yaa bizimde ilk sevgililer günümüz naapsam ki 🙂 Genişletmek için tıkla ... Elektronik resim cerceveleri var ya hani icine bi suru foto yukluyosun oda kendi kendine degistiriyo. Ondan alip icine ikinizin en anlamli ozel bikac resminizi yukleyip sevgiline verebilirsin.
god is love' Alıntı: Yaa bizimde ilk sevgililer günümüz naapsam ki 🙂 Genişletmek için tıkla ... Elektronik resim cerceveleri var ya hani icine bi suru foto yukluyosun oda kendi kendine degistiriyo. Ondan alip icine ikinizin en anlamli ozel bikac resminizi yukleyip sevgiline verebilirsin.
bernam07 Aktif Üye Üye 6 Şubat 2013 #15 wallla ben bir ilki yapıcam kocama çiçek alıcam hep onlarmı alcak bize belkide onlarda çiçek bekliyordur .)) 🙂
wallla ben bir ilki yapıcam kocama çiçek alıcam hep onlarmı alcak bize belkide onlarda çiçek bekliyordur .)) 🙂