Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben nedense bir odunluğunu görmedim daha yanımdayken cok mükemmel biri doğum günümde bana çiçekkkk yolladııııııııııı ama! ben olmadan dedıdıklerıne gore tam odun agac kalas ne varsa herbişeydenmiş aklı sıra enimyanımda hamurlaşıo 🙂
aşkım bır orman dahii olsa onu cokk sewiorummmmmmm
Benim kocişim odun çünkü saçımı kestirdiğimi geçin boyattığımı bile farketmiyo söylemesem anlamıyo ...
Tek farkettiği kilo aldığım.1 kilo alsam hemen farkediyor ince terazi gözleri :hıms:
annemle tanışmaya gelecekti, ona elin boş gelme en azından çiçek yaptırda gel dedim.. bana ben odunmuyum hayret bişeysin dedi ve sinirlendi,, akşam eve geldi kapıyı açtım, eline baktım hani dedim eliyle başına vurdu özürdilerim aşkım diye başladı 🙁
annemle tanışmaya gelecekti, ona elin boş gelme en azından çiçek yaptırda gel dedim.. bana ben odunmuyum hayret bişeysin dedi ve sinirlendi,, akşam eve geldi kapıyı açtım, eline baktım hani dedim eliyle başına vurdu özürdilerim aşkım diye başladı 🙁
Benim kocişim odun çünkü saçımı kestirdiğimi geçin boyattığımı bile farketmiyo söylemesem anlamıyo ...
Tek farkettiği kilo aldığım.1 kilo alsam hemen farkediyor ince terazi gözleri :hıms:
oduncuksunuz çünkü kadınları anlamıyorsunuz gerçi bizi bende anlamıyorum 😀 ama bizler çiçeksek sizinde odun olmanız normal
benim eski horoz tam bir odundu hep aynı şeyi yapardık bigün başka bişi yapalım gidelim desem öff pöff olurdu pembe panjurlu ev hayal ediceğine bir odamızı oyun odası yapalım ps3 falan die düşlerdi Allah'ıma bin şükür kurtuldum 😀
Ne tesadüftür ki, benimde sevgilim bir öküz hatta yukarda ki resimde sevgilimin vesikalık resmidir Erkeklerin doğasında mı var nedir bilmem ama hemen hemen hepsi odun ve öküzgilleri yansıtıyor