hüzünbaz Yeni Üye Üye 31 Mart 2008 #21 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz ekselansları idi ama şimdi askerim kocacım diye kayıtlı 🙁
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz ekselansları idi ama şimdi askerim kocacım diye kayıtlı 🙁
esena Aktif Üye Üye 1 Nisan 2008 #22 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz benimde canımın içi aşkım çimengözlüm diye kayıtlı
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz benimde canımın içi aşkım çimengözlüm diye kayıtlı
S SaR! $3k3R Yeni Üye Üye 2 Nisan 2008 #23 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz askomm die
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 2 Nisan 2008 #24 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz AŞKIM bu şekilde😀
DİDOŞ Banned 3 Nisan 2008 #25 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz ismi lazım değil diye kayıtlıydı simdi sadece adı kayıtlı
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz ismi lazım değil diye kayıtlıydı simdi sadece adı kayıtlı
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 3 Nisan 2008 #26 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz valla ben klasik EŞİM diye kayıtlı öyleydide hep.
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz valla ben klasik EŞİM diye kayıtlı öyleydide hep.
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Nisan 2008 #27 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz ben aşkım cım cım cım diye kayıtladımmm
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz ben aşkım cım cım cım diye kayıtladımmm
K kanatsiz_anqel_sedef Yeni Üye Üye 10 Nisan 2008 #28 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz sadece adını yazıyorm bide aşkımmı yazıcaktım..😛😀
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz sadece adını yazıyorm bide aşkımmı yazıcaktım..😛😀
tuqqce Daimi Üye Üye 16 Nisan 2008 #29 Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz benimki immmmm diye kayıtlı behçetimmmmmmm
Ce: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz benimki immmmm diye kayıtlı behçetimmmmmmm
ZiLaN Yeni Üye Üye 2 Ocak 2009 #30 Cevap: Sevgİlİnİzİ Veya Da Kocanizi Telefona Nasi Kaydedİyorsunuz AaaKaLB!m AaaYaRiM Diye kayıtlı...