jupiter onu tanisaydin böyle demezdin, tabiki insan inanmak istedigine inanir. Lakin bu dünya öyle yada böyle gececek, biz insanlar bazi seyleri aff etsekde unutsakta ilahi adalet unutmaz. Ben esime güveniyorum. ha eyer benim güvencimi sarsacak birseyde yaparsa, ahirette tekrar karsilacagiz. Biliyorum insan icinde olmadan ve tek taraftan dinleyince dinlenmemis taraf haksiz gibi geliyor. Benim esim cok iyi birisi. Onunda kendisine göre hakli taraflari var.
Ben hayatimi ona adadim, ha severde benimle hayat sürmek isterse gelir. Istemezse zaten hic kimseye hic birsey zorlanmaz. Hani bi atasözü varya, Koyma suyla degirmen dönmez diye. Benim sinavimda esimden ayri kalmak. Sabredip sizinle dertlerimi paylasmak istiyorum. Meleklerim bana iyi geliyorlar. Benim dertlestigim arkadaslarim.
Hepsi bu. Esime canimi feda ede bilirim ama askima kavusmak icin beni dogurup büyüten emek veren, benim her animda yanimda olan bana her türlü destegi veren ailemi ezemem. Onlara bu egoistligi yapamam.
O yüzden bu durumdagim. Bu bir dügüm gibi, ama biliyorumki Yüce Rabbim bu dügümün cözülme zamani gelince cözecektir.
yorumlariniz icin tesekür ederim ve dualariniz icinde
Rabbim hepinizden razi olsun ve dügümlerimiz cözsün
Amin