J
jupiter
Forum Okuru
slm cücügüm.. seni ok iyi anliyorum tepkinide yani pinkiye verdigin tepkiyi.. belki haklisindir herkes ayni degildir.. bende öyle düsünürdüm hatta biri gelip baban kardeslerin böyle yapti deseler inanirdimda esin yapti deseler kendi canimla kefil olurdun onu okadar iyi tanidigimi saniyordum ki öyle inaniyordumki.. degil kimse güvenilir degil erkek mi hepsi gercekten ayni.. hersey sende biseyler varsa var yoksa sende bitiyosun.. sen zaten uzaktasin nerden görüyorsunki msn olsun tlfn olsun hangisi sana gercekci canim nerden bilebilirsin samimiyetini... pinkinin bi lafina katiliyorum seni gercekten sevse isini sana tercih etmezdi.. adam rahata eristi diye buraya gelip sifatsiz isci olmayi bile istemiyor ki onu bbulamayip rezillik icinde yasayanlar var sirf birlikte olmak adina... senin hayatin senin kocan ama 3 sene gecmis... sevgide inan bi yere kadar acaba her an sen onu düsünürken oda seni düsünüyormu.. belki buna vakit te bulamiyordur ani isi rahat ya 🙁 üzgünüm seni yargilamak yada canini acitmak icin yazmadim bunlari ama acin gercekten cok büyük bu böyle daha ne kadar yürür canim benim... rabbim snei insallah bi an önce aydinligina cikarir...