RefRa Daimi Üye Üye 31 Mart 2011 #1 Seni Sana Sorsalar Söyleyeceğin İlk Şey Nedir...? :) Meleklerim herkes kendi hakkında düşündüğünü tek kelimeyle söylesin bakalım 🙂 Meselaa; Beni bana sorsalar.... Duygusalım derdim heralde yada sulu gözüm Hadi şimdi de siz söyleyin 🙂
Meleklerim herkes kendi hakkında düşündüğünü tek kelimeyle söylesin bakalım 🙂 Meselaa; Beni bana sorsalar.... Duygusalım derdim heralde yada sulu gözüm Hadi şimdi de siz söyleyin 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 4 Nisan 2011 #4 beni bana sorsalar çok şey söylerimm ama şimdilik bunları yazayım pozitif deli dolu Son düzenleme: 4 Nisan 2011
RefRa Daimi Üye Üye 5 Nisan 2011 #5 ASİMELEK' Alıntı: beni bana sorsalar çok şey söylerimm ama şimdilik bunları yazayım pozitif deli dolu Genişletmek için tıkla ... Asim dök içini kasma istediğini söyle yorulmadan sıkılmadan okuruz
ASİMELEK' Alıntı: beni bana sorsalar çok şey söylerimm ama şimdilik bunları yazayım pozitif deli dolu Genişletmek için tıkla ... Asim dök içini kasma istediğini söyle yorulmadan sıkılmadan okuruz
ASİMELEK Daimi Üye Üye 5 Nisan 2011 #8 ßeLeN' Alıntı: Ben çok şeyim 🙂🙂 Genişletmek için tıkla ... neysin belennnnn
ASİMELEK Daimi Üye Üye 5 Nisan 2011 #9 beni bana sorsalar hem asi hem cazibeli vuvvvvvvvvvvv hemideee yumuşacık kalpli derdim
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 6 Nisan 2011 #10 beni bana sormayın cunku beni ben bile anlatamam benimle yaşamanız lazım kısacası anlatılmaz yaşanırım bn neymişim ya
beni bana sormayın cunku beni ben bile anlatamam benimle yaşamanız lazım kısacası anlatılmaz yaşanırım bn neymişim ya