Young bride Banned 20 Ocak 2011 #11 LaViNYaM' Alıntı: kayıtlara bak canım tartışmaya gerek yok ki Genişletmek için tıkla ... pardon canım ya pederle baba değişik geldi gözüme
LaViNYaM' Alıntı: kayıtlara bak canım tartışmaya gerek yok ki Genişletmek için tıkla ... pardon canım ya pederle baba değişik geldi gözüme
sakaryalı Üye Üye 20 Ocak 2011 #12 he kıs laviş ben nasıl okuduysam adamı görmemişim 🙂 bencede kayınprder
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Ocak 2011 #13 sakaryalı' Alıntı: he kıs laviş ben nasıl okuduysam adamı görmemişim 🙂 bencede kayınprder Genişletmek için tıkla ... bende başta annem diye düşündüm sonra adamı gördüm 😀
sakaryalı' Alıntı: he kıs laviş ben nasıl okuduysam adamı görmemişim 🙂 bencede kayınprder Genişletmek için tıkla ... bende başta annem diye düşündüm sonra adamı gördüm 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Ocak 2011 #14 Tuqc€_' Alıntı: pardon canım ya pederle baba değişik geldi gözüme Genişletmek için tıkla ... ikiside aynı kapıya çıkıyo merak etme
Tuqc€_' Alıntı: pardon canım ya pederle baba değişik geldi gözüme Genişletmek için tıkla ... ikiside aynı kapıya çıkıyo merak etme
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Ocak 2011 #16 Lavinyam doğru cevap ilk senden geldi tebrikler +500 rep senindir
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 21 Ocak 2011 #17 PaSikA' Alıntı: Lavinyam doğru cevap ilk senden geldi tebrikler +500 rep senindir Genişletmek için tıkla ... vıyyy çok sevindirik oldum yaaa ne güzel ilk defa bi rep aldım teşekkürler pasim sağol varol bana rep veren ellerin dert görmesin :minik:
PaSikA' Alıntı: Lavinyam doğru cevap ilk senden geldi tebrikler +500 rep senindir Genişletmek için tıkla ... vıyyy çok sevindirik oldum yaaa ne güzel ilk defa bi rep aldım teşekkürler pasim sağol varol bana rep veren ellerin dert görmesin :minik:
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 24 Ocak 2011 #19 LaViNYaM' Alıntı: vıyyy çok sevindirik oldum yaaa ne güzel ilk defa bi rep aldım teşekkürler pasim sağol varol bana rep veren ellerin dert görmesin :minik: Genişletmek için tıkla ... lavişiimmmm hayırlı ugurlu olsun repin asim görmesin
LaViNYaM' Alıntı: vıyyy çok sevindirik oldum yaaa ne güzel ilk defa bi rep aldım teşekkürler pasim sağol varol bana rep veren ellerin dert görmesin :minik: Genişletmek için tıkla ... lavişiimmmm hayırlı ugurlu olsun repin asim görmesin
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 24 Ocak 2011 #20 asim kıskanmaz ben rep aldım o kendi almış gibi olmuştur şimdi ha ona ha bana hem ben ilk defa alıyom tadını çıkaram biraz deeemiii
asim kıskanmaz ben rep aldım o kendi almış gibi olmuştur şimdi ha ona ha bana hem ben ilk defa alıyom tadını çıkaram biraz deeemiii