YesilDomates Hamiş Melek 21 Ocak 2022 #212 Kalktım kalktım mecburen işe geldim, aklım yatağımda Siz nasıl beceriyosunuz gerçekten erkenden kalkmayı.
Kalktım kalktım mecburen işe geldim, aklım yatağımda Siz nasıl beceriyosunuz gerçekten erkenden kalkmayı.
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ocak 2022 #213 YesilDomates' Alıntı: Kalktım kalktım mecburen işe geldim, aklım yatağımda Siz nasıl beceriyosunuz gerçekten erkenden kalkmayı. Genişletmek için tıkla ... Çünkü benim işim ev işi olduğunda ola bilirimi
YesilDomates' Alıntı: Kalktım kalktım mecburen işe geldim, aklım yatağımda Siz nasıl beceriyosunuz gerçekten erkenden kalkmayı. Genişletmek için tıkla ... Çünkü benim işim ev işi olduğunda ola bilirimi
YesilDomates Hamiş Melek 21 Ocak 2022 #214 Mügü' Alıntı: Çünkü benim işim ev işi olduğunda ola bilirimi Genişletmek için tıkla ... İsim evde olsa hiç kalkmam kocanin geleceği saate yakın kalkar yemek yaparım. Mevlam biliyor da vermiyor
Mügü' Alıntı: Çünkü benim işim ev işi olduğunda ola bilirimi Genişletmek için tıkla ... İsim evde olsa hiç kalkmam kocanin geleceği saate yakın kalkar yemek yaparım. Mevlam biliyor da vermiyor
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ocak 2022 #216 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Tünaydın kızlar Genişletmek için tıkla ... Hiç kalmasaydın artık niye kalktık Ki
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Tünaydın kızlar Genişletmek için tıkla ... Hiç kalmasaydın artık niye kalktık Ki
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #217 Mügü' Alıntı: Hiç kalmasaydın artık niye kalktık Ki Genişletmek için tıkla ... Sorma mügüş sabah kahvaltı hazırlayıp gönderince yatıyorum bu saat oluyor zaten gece de geç yatıyorum günüm yatıp kalkmakla geçiyo
Mügü' Alıntı: Hiç kalmasaydın artık niye kalktık Ki Genişletmek için tıkla ... Sorma mügüş sabah kahvaltı hazırlayıp gönderince yatıyorum bu saat oluyor zaten gece de geç yatıyorum günüm yatıp kalkmakla geçiyo
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ocak 2022 #219 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Oleeeeeeey kar yağıyor Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın o zaman
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 21 Ocak 2022 #220 Çocukluğum bel boyu karlarla geçti mügüş donuma kadar ıslanırdım merdivenlerde soyardı annem çok özlüyorum karı hem semte göre değişiyor kar hele burda hiç olmuyor 🙁
Çocukluğum bel boyu karlarla geçti mügüş donuma kadar ıslanırdım merdivenlerde soyardı annem çok özlüyorum karı hem semte göre değişiyor kar hele burda hiç olmuyor 🙁