Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 20 Ocak 2022 #203 https://www.mynet.com/kendisiyle-ev...gini-duyurdu-baska-birini-buldum-190101262391
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 20 Ocak 2022 #204 Offf bu niye benim aklıma gelmemiş ki gittim 34 yaşında elin adamıyla evlendim
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Ocak 2022 #205 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Offf bu niye benim aklıma gelmemiş ki gittim 34 yaşında elin adamıyla evlendim Genişletmek için tıkla ... Tüh ya yanlış yapmisin
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Offf bu niye benim aklıma gelmemiş ki gittim 34 yaşında elin adamıyla evlendim Genişletmek için tıkla ... Tüh ya yanlış yapmisin
M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ocak 2022 #209 YesilDomates' Alıntı: Bu saatte nasıl uyanabiliyorsunuz siz Genişletmek için tıkla ... Niye uyanmayalım senin gibi tembele değiliz biz 😛
YesilDomates' Alıntı: Bu saatte nasıl uyanabiliyorsunuz siz Genişletmek için tıkla ... Niye uyanmayalım senin gibi tembele değiliz biz 😛
YesilDomates Hamiş Melek 21 Ocak 2022 #210 Aşk olsun mügü ben tembel miyim uykuyu seviyorum çoook seviyorum insan sevdiğinden vazgeçer mi