Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 17 Ocak 2022 #191 Aynı mügüş temizlik yemek iste özlettin kendini kız
M Mügü Paylaşımcı Melek 18 Ocak 2022 #193 Küsüm size kızlar ben girmesem soran yok yoğun kar yağışı var burda hava buz okular tatil çayda güzel içiliyor bu havada
Küsüm size kızlar ben girmesem soran yok yoğun kar yağışı var burda hava buz okular tatil çayda güzel içiliyor bu havada
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ocak 2022 #195 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sensiz tadı yok biz de girmiyoruz Genişletmek için tıkla ... Geldim yoksun
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Sensiz tadı yok biz de girmiyoruz Genişletmek için tıkla ... Geldim yoksun
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 19 Ocak 2022 #196 Mügü' Alıntı: Geldim yoksun Genişletmek için tıkla ...
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ocak 2022 #197 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gel kahve içelim çok güzel.kar yağıyor ev sıcacık
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Gel kahve içelim çok güzel.kar yağıyor ev sıcacık
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 19 Ocak 2022 #198 Günaydın mügüş buralar güneşli ve ayaz kara hasret kaldık
M Mügü Paylaşımcı Melek 19 Ocak 2022 #199 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Günaydın mügüş buralar güneşli ve ayaz kara hasret kaldık Genişletmek için tıkla ... Günaydın ❤
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Günaydın mügüş buralar güneşli ve ayaz kara hasret kaldık Genişletmek için tıkla ... Günaydın ❤
YesilDomates Hamiş Melek 19 Ocak 2022 #200 Günaydıınnnnn Kar kar dediniz şuan nasıl güzel yağıyor İstanbul'a