Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 16 Ocak 2022 #181 Sadmin hanımcığım telde ki emojileri kullanamıyoruz msj da görünmüyor ve özelden resim atamıyoruz bunlar içinde düzenleme yapılabilir acaba
Sadmin hanımcığım telde ki emojileri kullanamıyoruz msj da görünmüyor ve özelden resim atamıyoruz bunlar içinde düzenleme yapılabilir acaba
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #182 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: @SadmiN deneme deneme 1 2 Genişletmek için tıkla ... Günaydın ❤
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 16 Ocak 2022 #183 Mügü' Alıntı: Günaydın ❤ Genişletmek için tıkla ... Tünaydın mügüş
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #184 Benim torun kahvaltıya gitiler bende evi topluyorum gelirlerse öbür kız gideceğiz merak edenlere duyrulur girmesem bir kaç gün yokum
Benim torun kahvaltıya gitiler bende evi topluyorum gelirlerse öbür kız gideceğiz merak edenlere duyrulur girmesem bir kaç gün yokum
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 16 Ocak 2022 #186 Mügü' Alıntı: Benim torun kahvaltıya gitiler bende evi topluyorum gelirlerse öbür kız gideceğiz merak edenlere duyrulur girmesem bir kaç gün yokum Genişletmek için tıkla ... Kız bir kaç gün niye özleriz seni arada girersin
Mügü' Alıntı: Benim torun kahvaltıya gitiler bende evi topluyorum gelirlerse öbür kız gideceğiz merak edenlere duyrulur girmesem bir kaç gün yokum Genişletmek için tıkla ... Kız bir kaç gün niye özleriz seni arada girersin
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #187 Gire bilirsem girerim torunlar tli bana verirlese tabi hemen alıyorlar elimden kimse ulaşamıyor 😉bana
Gire bilirsem girerim torunlar tli bana verirlese tabi hemen alıyorlar elimden kimse ulaşamıyor 😉bana
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #188 O gün foto koymuşlardı duruma düşün artık kendi fotolarını kapatırım burayı misafir olarak gelirim artık
O gün foto koymuşlardı duruma düşün artık kendi fotolarını kapatırım burayı misafir olarak gelirim artık
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 16 Ocak 2022 #189 Mügü' Alıntı: O gün foto koymuşlardı duruma düşün artık kendi fotolarını kapatırım burayı misafir olarak gelirim artık Genişletmek için tıkla ... Misafir olarak nasıl oluyor ki
Mügü' Alıntı: O gün foto koymuşlardı duruma düşün artık kendi fotolarını kapatırım burayı misafir olarak gelirim artık Genişletmek için tıkla ... Misafir olarak nasıl oluyor ki
M Mügü Paylaşımcı Melek 17 Ocak 2022 #190 Selam nasılsın,kızlar ❤ çay beklerken yazayım dedim yemek yedik lahmacun mercimek çorbası salata turşu ve ayran
Selam nasılsın,kızlar ❤ çay beklerken yazayım dedim yemek yedik lahmacun mercimek çorbası salata turşu ve ayran