Ariza Yeni Üye Üye 23 Aralık 2010 #952 Yarismaya bir türküyle katilmak istiyorum 😀 Adıyaman Yolu Yaman Vay Vay Yavrucağım Aman Aman Yavrucağım Dön Gel Dayanamam...
Yarismaya bir türküyle katilmak istiyorum 😀 Adıyaman Yolu Yaman Vay Vay Yavrucağım Aman Aman Yavrucağım Dön Gel Dayanamam...
PaSikA Yeni Üye Üye 23 Aralık 2010 #953 Arizacığım türkün için teşekkür ediyoruz seni dinlemek çok keyifliydi fakat cevap Adıyaman değil
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 23 Aralık 2010 #954 Dusundum dusundum ariza gibi sarkili turkulu olsun dedim ama olmadi GUMUSHANE ye yazilmis sarki yokta yokk
Dusundum dusundum ariza gibi sarkili turkulu olsun dedim ama olmadi GUMUSHANE ye yazilmis sarki yokta yokk
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 23 Aralık 2010 #956 ßeLeN' Alıntı: Mardine var mı acep ? Genişletmek için tıkla ... Var varrr merak etme... Mardin kapi sen ola leyleylele
ßeLeN' Alıntı: Mardine var mı acep ? Genişletmek için tıkla ... Var varrr merak etme... Mardin kapi sen ola leyleylele
Ariza Yeni Üye Üye 23 Aralık 2010 #960 PaSikA' Alıntı: Arizacığım türkün için teşekkür ediyoruz seni dinlemek çok keyifliydi fakat cevap Adıyaman değil Genişletmek için tıkla ... Maksat türküyle katilmakdi :çitos: Bidahaki sahne performansima calisicam :tasu: hadi bana müsade
PaSikA' Alıntı: Arizacığım türkün için teşekkür ediyoruz seni dinlemek çok keyifliydi fakat cevap Adıyaman değil Genişletmek için tıkla ... Maksat türküyle katilmakdi :çitos: Bidahaki sahne performansima calisicam :tasu: hadi bana müsade