Ariza Yeni Üye Üye 18 Aralık 2010 #933 😕 ya Malatya´ya cok benzetiyorum ama gideli bi kac yil oldu o bulvarda havuz varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum...Malatya !!!
😕 ya Malatya´ya cok benzetiyorum ama gideli bi kac yil oldu o bulvarda havuz varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum...Malatya !!!
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 18 Aralık 2010 #934 Ariza' Alıntı: 😕 ya Malatya´ya cok benzetiyorum ama gideli bi kac yil oldu o bulvarda havuz varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum...Malatya !!! Genişletmek için tıkla ... Evet Malatya burasi
Ariza' Alıntı: 😕 ya Malatya´ya cok benzetiyorum ama gideli bi kac yil oldu o bulvarda havuz varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum...Malatya !!! Genişletmek için tıkla ... Evet Malatya burasi
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Aralık 2010 #935 Ariza' Alıntı: 😕 ya Malatya´ya cok benzetiyorum ama gideli bi kac yil oldu o bulvarda havuz varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum...Malatya !!! Genişletmek için tıkla ... tebrikler Ariza
Ariza' Alıntı: 😕 ya Malatya´ya cok benzetiyorum ama gideli bi kac yil oldu o bulvarda havuz varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum...Malatya !!! Genişletmek için tıkla ... tebrikler Ariza
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Aralık 2010 #936 Daha önce sorduğum resim görünmediği için yeni resim ekliyorum kızlar...
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 22 Aralık 2010 #939 Adapazarı mı ki .. Ya bence burası dogu deil.. marmara yada ege .. ay ne bılem ..