PaSikA Yeni Üye Üye 24 Aralık 2010 #962 LaLe_' Alıntı: Dusundum dusundum ariza gibi sarkili turkulu olsun dedim ama olmadi GUMUSHANE ye yazilmis sarki yokta yokk Genişletmek için tıkla ... veee yine Lale sahnede tebrikler Lale
LaLe_' Alıntı: Dusundum dusundum ariza gibi sarkili turkulu olsun dedim ama olmadi GUMUSHANE ye yazilmis sarki yokta yokk Genişletmek için tıkla ... veee yine Lale sahnede tebrikler Lale
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 24 Aralık 2010 #963 Kisa sureli rahatsizlik sebebiyle ara vermistim.. Evlerin seklinden sanki burasi TOKAT mis gibi geldi
Kisa sureli rahatsizlik sebebiyle ara vermistim.. Evlerin seklinden sanki burasi TOKAT mis gibi geldi
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #964 yinemi lale ya rize diyecem bende:küstüm:büyük bi umutsuzlukla
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 24 Aralık 2010 #965 :hıms: ELAZIG....baska tahminde bulunmucam haksizlik olur simdi...
LALEZAR Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #966 Çorum demek istiyorum bende 😕 Son düzenleme: 24 Aralık 2010
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 24 Aralık 2010 #968 Eskişehirin köylerinden biri 🙂 Tutmıcak ama olsun🙂 bizim ordaki sevinç köyüne benzettimde 🙂
Ariza Yeni Üye Üye 24 Aralık 2010 #970 Uzun bir vadidir yemyeşil bağlar Elvan elvan tarih kokuyor Bitlis Geçit vermez karlı dumanlı dağlar Özlemin kalbimi yakıyor Bitlis burdan Google emmiye tsklerimi sunarim bu siiri bulmam icin yardimci oldu 😀
Uzun bir vadidir yemyeşil bağlar Elvan elvan tarih kokuyor Bitlis Geçit vermez karlı dumanlı dağlar Özlemin kalbimi yakıyor Bitlis burdan Google emmiye tsklerimi sunarim bu siiri bulmam icin yardimci oldu 😀