D
denizmavi
Forum Okuru
ben bu gece rüyamda önce bir ağırlık hissettim daha sonra da bir hafifleme ve yattıgım yerden yaprak gibi yere süzüldüm. halıyı tamizlik maksatlı kaldırmış oldugumdan ev fayans seklinde yer ve ben yaprak gibi yere süzüldüm ve betonun soğukluğunu hissettim. ve rüya da cin oldugunu sandığım varlım tarafından orgasm oldum. bir yaprak gibi hafifce beni sürüklüyor ve istediği yere götürüyordu odanın içinde. daha sonra bir ağırlık oluşmaya basladı dışarı çıktım ve bir cukur kazdım içinden yılan çıktı ve ben onu öldürdüm. tekrar bir ağırlık oluştu ve eve geri döndüm. tekrar bir hahfileme basladı ruhum bedenimden ayrılıyordu sanki. varlık benimle oynaşıyordu ama onu göremiyorum. yataktan kalktığımı ve ışıkları yakmaya çalıştım rüyamda ama yanmıyordu ışıklar. anne diye defalarca bağırdım ama sesim çıkmıyordu. o varlık beni nazikce sürüklemeye çalıştı. bir siddet yok. zaten tüy kadar hafifim karşısında sanki parmağımın ucundan çekiyordu beni ve o anda bebek ayakları gördüm. bir de baktım ki beni götürmeye çalışan varlık bebk kadar küçük ama yüzü filmlerdeki cin sıfatları gibi ürkütücü. elimi çektim ve dışarı çıktım her yer karanlık. 5 6 adet kadar ateş böceği gibi ışıklar vardı ve bekliyorlardı. tekrar elimden tutup götürdüğü yere geldim yüzünü çok net görüyordum şimdi. çok ürktüm ve hayır gitmek istemiyorum hissiyle destur ve besleme cektim. biraz durdu. ve ben gözlerine bakarak korkmadan besmele ve kelime i şahadet getirdim ve beni bıraktı. titredim ve uyandım. kalktıgımda ışıkları yaktım üzerimde bir ağırlık vardı. besmele cektim bir kaç kez ve ağırlık dağıldı ama psikolojik olarak şoktayımyorumlardanız rüyamı çok sevinirim şimdiden tşk.