K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
rüyamda yatağımda uyuyorum sonra bir den uyanıp bakıyorum. sağ tarafımda bebeğimin beşiği var onun altından yaklaşık 50cm lik siyah ince bir yılan fırlıyor zıplayıp banyoya geliyor. ben çok korkuyorum hemen kalkıp banyodan bir böcek zehiri alıyorum. onu yılana sulandırmadan döküyorum kaçıp çamaşır makinasının altına giriyor. bende ilacı tüm banyoya döküp annemi çağırıyorum. anlatıyorum. ölmedi galiba diyorum. çamaşır makinasını çekip öldürelim diyor. ben çok korkmuşum korkudan titriyor ve ağlıyorum.makinayı çekiyoruz. makinanın arkasında iki tane delik görüyorum tam o sırada iki yılan kuyruğu görünüyor o iki delikten hemen zehiri döküyoruz yılanlar kaçıyor. sonra bir bakıyorum az önce kaçan yılan parçalanmış balık kılçığı gibi iskeleti falan ortada yatıyor.ohhh ölmüş diyorum ama iğreniyorum etinden falan. bu rüyayı iki aşamalı gördüm. yılanı ilk görüp ilacı attığım yıllanın kaçtığını gördüğüm anda uyandım. çok korkmuş ve etkilenmiştim. rüya deyip tekrar uyuduğumda kaldığı yerden devamını gördüm. rüya bittiğinde tlf alarm çaldı saat sabah 6.20 idi. yorumlarsanız sevinirim çok etkilendim.