mrb rüyamda bir arkdaşım bana geliyor ben ona kapıyı açmaya gidiyorum o arada kapının önünde eski sevgilim var motosikletle gelmiş aynı şiparişe gidenler gibi giyinmiş çalışıyor arkadaşıma sordugumda 3,5 saat konştuk bugün dedi ben kıskanç biriyimdir çok kıskandım rüyamda da sonra ne konuştunuz dedim oda üzülmiceksin ama dedi bende tamm dedim senle asla barışmıcakmış dedi anltırken lafları çeviriyor nededigi anlaşılmıyordu ben sinirlendim düzgün konuş anlat dedim oda anlatmıcam dedi ben sinirler bagırıyordum oda bana gülüyordu sonra ben onu tutup attım evden atarken bile anlat dememe ragmen anlatmıyordu gülmeye devam ediyordu bense sinirden aglıyordum. Sonra çok yakın bir arkadaşımı aradım ona anlattım o bana bişi diyemeden rüyadan rüyaya geçiş oldu. Sonra üniversitede oldugumu gördüm üniversitede olan arkadaşıma anllattım burcunun yaptıklarını şaşırdı sonra biz yürüyorduk havada çok yagmurluydu ıslandık o sırada çok önceden çocuklukta çıktıgım kişiyi gördüm tam onunla konuşurken kocaman bir köpek geldiçok büyüktü bana saldırdı eski çıktıgım onu tutmaya çalışırken o köpekte beni bırakmadı sonra ben dikkatini başka yere çektim köpegin o sırada kaçtım yanımda üniversite arkadaşımda vardı köpek gelicek diye kaçıyorduk evlerin markelerin içinden geçip başka yere gittim okul bahçesi vardı orası kalabalıktı herkes köpek geliyo diye bagırdı herkes yüksek bi yere çıkmaya çalışıyordu ben herkesten yukarı çıktım köpek bir atlayışta yanıma geldi ben yine kaçtım orman gibi bir yere kaçarken peşimden geliyordu ve ben o sırada uyandım rüyadan çok etkilenmiştim sanki gerçekten yaşamışım gibi. Ve birkaç gün sonra yine köpekler gördüm rüyamda ve bir tanesi beni ısırdı arkadaşım ısırmaz dedigi halde.