*gülüs* Hamiş Melek 23 Mart 2013 #61 ayy bu sitres bana fazla ben daha kafa yormuyorummm işi bıraktım resmi düşünüorum
ARZUZU Daimi Üye Üye 23 Mart 2013 #64 Meleklerim Açıklıyorumm Sonucu Kazanan Meleğimiz Esmerim Uploaded with ImageShack.us
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 23 Mart 2013 #65 dedim ben gülben die arzu varyaa o tüyoda ayıp ettin 🙂 ya hep ver ya hiç verme bende akşam olsaydım aklıma ilk gelen o olurdu
dedim ben gülben die arzu varyaa o tüyoda ayıp ettin 🙂 ya hep ver ya hiç verme bende akşam olsaydım aklıma ilk gelen o olurdu
ARZUZU Daimi Üye Üye 23 Mart 2013 #66 Herkese Teşekkürler İlginize Hayranımm Meleklerim Yeni sorunuz Geliyor
ARZUZU Daimi Üye Üye 23 Mart 2013 #67 Uploaded with ImageShack.us[/URL Sonuç yarın veremzsem pazartesi Meleklerimm Tahminlerrinizi bekliyorum 🙂
Uploaded with ImageShack.us[/URL Sonuç yarın veremzsem pazartesi Meleklerimm Tahminlerrinizi bekliyorum 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Mart 2013 #70 Bebeğim Banu Alkan'a benzettim ama yanılmış olabilerim