ASİMELEK Daimi Üye Üye 20 Mart 2013 #11 özge ulusoy been bilirsem rep istemiyorum baklava pasta börek çörek istiyorum
ARZUZU Daimi Üye Üye 20 Mart 2013 #12 asim börekler pastalarr hepimizin olsunn şimdi canım çektiii valla ama repler soruyu bilenin.......
ASİMELEK Daimi Üye Üye 20 Mart 2013 #13 ozaman bana hem pasta hem çörek hem börek hem baklava birde 1000 rep verin
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 20 Mart 2013 #14 arzuzu' Alıntı: özgülcümm senın anket katılımlarınla ska maka nasılbır karkterde olduğunu anladım cok neselısın keyıflısınn ve pozıtıfsınnn anketler sağolsun - - - Updated - - - titoşum duydu beni hadi kızlarr sizi bekliyoruzz katılım 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım normalde öleyimdir.bende sevdim senin anket yapmanı çok keyifli paylaşımlarda bulunuyon gayet başarılsın.artık bitsin deneme süresi titoşcum 🙂
arzuzu' Alıntı: özgülcümm senın anket katılımlarınla ska maka nasılbır karkterde olduğunu anladım cok neselısın keyıflısınn ve pozıtıfsınnn anketler sağolsun - - - Updated - - - titoşum duydu beni hadi kızlarr sizi bekliyoruzz katılım 🙂 Genişletmek için tıkla ... evet canım normalde öleyimdir.bende sevdim senin anket yapmanı çok keyifli paylaşımlarda bulunuyon gayet başarılsın.artık bitsin deneme süresi titoşcum 🙂
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 20 Mart 2013 #15 TİTAN' Alıntı: Bilene 100 rep puanı ödül Genişletmek için tıkla ... titann titanım canım bu puana çok ihtiyacım var psikolojim bozuk mutsuzum hamılede kalamıyom biliyomusun benim çocuğum yok bana versene o puanı
TİTAN' Alıntı: Bilene 100 rep puanı ödül Genişletmek için tıkla ... titann titanım canım bu puana çok ihtiyacım var psikolojim bozuk mutsuzum hamılede kalamıyom biliyomusun benim çocuğum yok bana versene o puanı
TİTAN *Melekler Mekanı* 20 Mart 2013 #17 Şu durumda ben cevap vermiyorum Hadi kızlar tahminleri alalım
Ö ÖzGüL Daimi Üye Üye 20 Mart 2013 #19 ne zaman bitecek yarışma süre koyun bee daaha heyecanlı olur tık tak tık tak 😀