M Mügü Paylaşımcı Melek 23 Ocak 2022 #41 Aysun su' Alıntı: Mrblar bebeğimin cinsiyetini öğrendim bebeğim kız çok şükür 🙂 doğru tahminde bulundunuz teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla ... Allah kucağına almayı nasip ettisin
Aysun su' Alıntı: Mrblar bebeğimin cinsiyetini öğrendim bebeğim kız çok şükür 🙂 doğru tahminde bulundunuz teşekkür ederim tekrardan Genişletmek için tıkla ... Allah kucağına almayı nasip ettisin
İ İrem96 Yeni Üye Üye 26 Ocak 2022 #42 Bebeğimi düştü erkekti SadmiN' Alıntı: Malesef hayatım hiç bir şey görünmüyor. Yapılabilecek durumda değil malesef keşke yapabilsem 🙁 Genişletmek için tıkla ... ü
Bebeğimi düştü erkekti SadmiN' Alıntı: Malesef hayatım hiç bir şey görünmüyor. Yapılabilecek durumda değil malesef keşke yapabilsem 🙁 Genişletmek için tıkla ... ü
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Ocak 2022 #44 İrem96' Alıntı: Bebeğim düştü 🙁 erkekti Genişletmek için tıkla ... GEçmiş olsun hayatım lütfen üzülmeyin. Bir kez daha olur inşAllah. Rabbim size sağlık nasip etsin.
İrem96' Alıntı: Bebeğim düştü 🙁 erkekti Genişletmek için tıkla ... GEçmiş olsun hayatım lütfen üzülmeyin. Bir kez daha olur inşAllah. Rabbim size sağlık nasip etsin.
İ İrem96 Yeni Üye Üye 27 Ocak 2022 #45 SadmiN' Alıntı: GEçmiş olsun hayatım lütfen üzülmeyin. Bir kez daha olur inşAllah. Rabbim size sağlık nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin allah razı olsun çok üzülüyorum nasıl unutulan bilemiyorum eli kolu her yeri belliydi gözümün önünden gitmiyor ilginiz için tekrar teşekkür ederim
SadmiN' Alıntı: GEçmiş olsun hayatım lütfen üzülmeyin. Bir kez daha olur inşAllah. Rabbim size sağlık nasip etsin. Genişletmek için tıkla ... Amin allah razı olsun çok üzülüyorum nasıl unutulan bilemiyorum eli kolu her yeri belliydi gözümün önünden gitmiyor ilginiz için tekrar teşekkür ederim
R Ruzgarguluuu Yeni Üye Üye 28 Şubat 2022 #46 Merhaba .Bunlarda 6+4 günlük usg fotolarım.Ramzi teorisine göre de yorum yapabilir misiniz Ekli dosyalar 18C717EB-AA6F-4FDB-A62D-EC463159916E.jpeg 1,1 MB · Görüntüleme: 235 34A9E3DB-56B9-431F-AB66-85B545C26450.jpeg 1 MB · Görüntüleme: 237 53B4F22E-2F0D-4966-8F82-7EA9BD134A39.jpeg 1,2 MB · Görüntüleme: 238
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Şubat 2022 #47 Selamlar, bu yuvarlak kese olan bölümü yakın atar mısınız tam anlamı ile yorum yapamıyoruz görmediğimiz için
Selamlar, bu yuvarlak kese olan bölümü yakın atar mısınız tam anlamı ile yorum yapamıyoruz görmediğimiz için
R Ruzgarguluuu Yeni Üye Üye 28 Şubat 2022 #48 SadmiN' Alıntı: Selamlar, bu yuvarlak kese olan bölümü yakın atar mısınız tam anlamı ile yorum yapamıyoruz görmediğimiz için Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyalar image.jpg 1,3 MB · Görüntüleme: 139 image.jpg 944,1 KB · Görüntüleme: 134
SadmiN' Alıntı: Selamlar, bu yuvarlak kese olan bölümü yakın atar mısınız tam anlamı ile yorum yapamıyoruz görmediğimiz için Genişletmek için tıkla ...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Şubat 2022 #49 Hayatım selam tekrar eklemişsin ama emin ol net değil görmem gereken yeri göremiyorum. BİRİNCİ konudaki resmi incele bana bu lazım hayatım
Hayatım selam tekrar eklemişsin ama emin ol net değil görmem gereken yeri göremiyorum. BİRİNCİ konudaki resmi incele bana bu lazım hayatım
R Ruzgarguluuu Yeni Üye Üye 28 Şubat 2022 #50 SadmiN' Alıntı: Hayatım selam tekrar eklemişsin ama emin ol net değil görmem gereken yeri göremiyorum. BİRİNCİ konudaki resmi incele bana bu lazım hayatım Genişletmek için tıkla ... Tm daha yakın atayım bide odada ışık var ya parlama yapıyor
SadmiN' Alıntı: Hayatım selam tekrar eklemişsin ama emin ol net değil görmem gereken yeri göremiyorum. BİRİNCİ konudaki resmi incele bana bu lazım hayatım Genişletmek için tıkla ... Tm daha yakın atayım bide odada ışık var ya parlama yapıyor