LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 16 Mart 2021 #21 BETÜL BOZ' Alıntı: Amin teşekkür ederim Bunu nub teorisine göre mi yoksa Ramziye göre mi söylüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... ramzi teorisine göre canım bebeğin kesenin sağ tarafında duruyor sağda duran bebek kız oluyor ama tabii bu da kesinlik belirtmez sen yine cinsiyetini ultrasona girdikten sonra kesinleştir. Ama eğer kız çıkarsa mutlaka yorumunu merakla bekliyorum 🙂
BETÜL BOZ' Alıntı: Amin teşekkür ederim Bunu nub teorisine göre mi yoksa Ramziye göre mi söylüyorsunuz Genişletmek için tıkla ... ramzi teorisine göre canım bebeğin kesenin sağ tarafında duruyor sağda duran bebek kız oluyor ama tabii bu da kesinlik belirtmez sen yine cinsiyetini ultrasona girdikten sonra kesinleştir. Ama eğer kız çıkarsa mutlaka yorumunu merakla bekliyorum 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 15 Aralık 2021 #23 Ben kız gibi gördüm hayatım. Rabbim kucağına alacağın günü nasip etsin. Hoş geldin bu arada aramıza.
A Aysun su Hamiş Melek 15 Aralık 2021 #24 SadmiN' Alıntı: Ben kız gibi gördüm hayatım. Rabbim kucağına alacağın günü nasip etsin. Hoş geldin bu arada aramıza. Genişletmek için tıkla ... Tekrardan çok teşekkür ederim
SadmiN' Alıntı: Ben kız gibi gördüm hayatım. Rabbim kucağına alacağın günü nasip etsin. Hoş geldin bu arada aramıza. Genişletmek için tıkla ... Tekrardan çok teşekkür ederim
İ İrem96 Yeni Üye Üye 12 Ocak 2022 #25 SadmiN' Alıntı: Hayatım resim çok net olmadığından dolayı cevap veremedik. Ayrıca gecikme için üzgünüz tatlım. Nedir durum zaman geçmiş baya üstünden nedir durum ? Genişletmek için tıkla ... Banada tahminde bulunabilir misiniz
SadmiN' Alıntı: Hayatım resim çok net olmadığından dolayı cevap veremedik. Ayrıca gecikme için üzgünüz tatlım. Nedir durum zaman geçmiş baya üstünden nedir durum ? Genişletmek için tıkla ... Banada tahminde bulunabilir misiniz
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Ocak 2022 #26 İrem96' Alıntı: Banada tahminde bulunabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Selamlar, üyeliğiniz aktif edildi. Resim yüklerseniz hem ramzi teorisine göre hem de nub teorisine göre tahminde bulunmak isteriz. Sevgiler.
İrem96' Alıntı: Banada tahminde bulunabilir misiniz Genişletmek için tıkla ... Selamlar, üyeliğiniz aktif edildi. Resim yüklerseniz hem ramzi teorisine göre hem de nub teorisine göre tahminde bulunmak isteriz. Sevgiler.
İ İrem96 Yeni Üye Üye 12 Ocak 2022 #27 SadmiN' Alıntı: Selamlar, üyeliğiniz aktif edildi. Resim yüklerseniz hem ramzi teorisine göre hem de nub teorisine göre tahminde bulunmak isteriz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla ...
SadmiN' Alıntı: Selamlar, üyeliğiniz aktif edildi. Resim yüklerseniz hem ramzi teorisine göre hem de nub teorisine göre tahminde bulunmak isteriz. Sevgiler. Genişletmek için tıkla ...
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 12 Ocak 2022 #30 Kuzum resim yüklemişsin ama hiç bir şekilde belli olan bir bölüm yok onun için tahmin yazamıyorum.