Rahim filmi(hsg) çekenlerin paylaşım alanı

bende çektirdim ama benim ki çok fenaydı,demek ki kişiden kişiye değişiyor gerçekten
ben bu kadar zor olduğunu bilseydim özel hastanede anestesiyle çektirirdim.
filmden önce iğne de vurdular üstelik,beklerken bi kadın hsg çektireceğimi duydu
acıuarak yüzüme baktı.bende çokmu acıyor dedim:hiç doğum yaptınmı dedi,hayır dedim,o zaman şimdi yapacaksın dedi,o kadar kızmıştımki
dedim sağolun çok güzel cesaret veriyorsunuz diye,kadın dedi
ne yaşıyacağını bil ona göre hazır ol.
yani çok uzattım ama,eğer imkanınız varsa anestezi uygulatın derim ben
kuzenimde çektirmişti oda bin pişman olmuştu anestesi yaptırmadı diye
allah hepimize acil şifalar versin

korku yoooook

arkadaşlar lütfen birbirinizi korkutmayın yapmayın hePımız ınsanız. hsg en fazla 10 sn suruyor hafıf bır kasılma o kadar 10 sanıyelık bır adet sancısı hatta o bİle degıl ardından cok hafıf bır kanama ve bıttı.en fazla gıyın soyun fılımlerı okut al sana 10 dakıka korkulacak bışi yoK.dusunsene hem tuplerın hakkında bılgın olıyor hemde tıkanıklık varsa acılıyor hem tedavı hem kontrol 1 taşla 2 kuş ayrıca 100 ytl bebegıne degmezmı valla bence deger KALıN SAĞLIKLA

arkadaşlar ben de hsg çekildim.adet ağrısının 2 katı ağrı yaşıyorsun o gün.ben çok canı tez bir insanım bi cesaret çektirdim aklımda olacağına çektireyim de kurtulayım dedim siz de öyle yapın.

arkadaşlar bende hsg çektirdim fakat hiç canım yanmadı....
çoook hafif adet sancısı gibi bi sancı oda inanın 1-2 saniye.....
düşünsenize bu filimin 5 yıl geçerliliği var ve hafif tıkanıklıkları açıyor.....
üstelik bu filmi çektirdikten sonra hemen hamile kalan bayanların sayısı azımsanmayacak kadar fazla.....

merhaba arkadaşlar ben de bugün hsg çektirdim korktuğum kadar değildi biraz sancı oldu ama kısa süreli hafif bir kanama ve şu anda hafif kasık ağrısı var. daha önce hsg çektiren arkadaşlar hamile kalan var mı hsg sonrası?

merhaba öncelikle geçmiş olsun.... kanama birkaç gün devam ediyor, endişelenme.
ben film çektirdiğim ay hamile kaldım. bu sitede film sonrası hemen hamile kalan 4-5 kişi var sanırım. ama benimki tamamen psikolojikmiş bence. çünkü bu ay nasıl olsa film çektirdim birşey olmaz dedim, farkında olmadan kafamı rahatlatmışım. rabbim bebeğimi gönderdi. inşallah senin meleğin de en kısa sürede gelir

arkadaşım bende çektirdim ve allaha şükür şimdi 7aylık hamileyim.

arkadaşlar bende hsg çektirdim çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş.en fazla 5 dk adet sancısı çekiyosunuz okadar daha sonra 2 gün kadar ara ara verdikleri sıvı geliyor.birde filmi çekildikten 10 dk kadar sonra filmi eline veriyorlar işlem tamamdır.ben özelde yaptırmıştım.

ben geçen ay klomen kullandım ama dün adet oldum🙁 dr adet olursan gel demişti, bugün gittim kist var mı yok mu diye ultrasonla baktı bişey yok, bu ay dinlen dedi, adet olmazsan test yaptır dedi, olursam da klomene devam et aynı şekilde ve hsg çektir dedi, kafamı karıştırdı iyice, klomen kullananlar genelde 2-3 ay devam ediyorlar araştırdığım kadarıyla, bi de rahim filmi kafamı çok karıştırdı ve korkmaya başladım 🙁🙁