Likapam Paylaşımcı Melek 1 Haziran 2019 #211 Bende sabah akşam düşünüyorum ama beynim henüz hazır değil galiba hiç böyle bi şey yaşamadım
S Selinsss Forum Okuru 1 Haziran 2019 #212 Likapam' Alıntı: Bende sabah akşam düşünüyorum ama beynim henüz hazır değil galiba hiç böyle bi şey yaşamadım Genişletmek için tıkla ... Anladım ablacım
Likapam' Alıntı: Bende sabah akşam düşünüyorum ama beynim henüz hazır değil galiba hiç böyle bi şey yaşamadım Genişletmek için tıkla ... Anladım ablacım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 1 Haziran 2019 #213 Selinsss' Alıntı: Siz duymuş muydunuz yalancı gebeliği Genişletmek için tıkla ... Duydum sadexe
M Mügü Paylaşımcı Melek 1 Haziran 2019 #214 var kızlar dış gebelik kızım ve kız kardeşimi geçirdi kız kardeşim tam 4 ay hamile gibiydi karnı şişti ve sonra sonlandırdılar kurdaş oldu kızımda ayne öyle oldu
var kızlar dış gebelik kızım ve kız kardeşimi geçirdi kız kardeşim tam 4 ay hamile gibiydi karnı şişti ve sonra sonlandırdılar kurdaş oldu kızımda ayne öyle oldu
Likapam Paylaşımcı Melek 1 Haziran 2019 #216 Hulya034' Alıntı: Bende öyle bişi olabilir mi @Mügü Genişletmek için tıkla ... Allah'ım ya kız sen hala aynı yerdemisin
Hulya034' Alıntı: Bende öyle bişi olabilir mi @Mügü Genişletmek için tıkla ... Allah'ım ya kız sen hala aynı yerdemisin
M Mügü Paylaşımcı Melek 1 Haziran 2019 #217 Hulya034' Alıntı: Bende öyle bişi olabilir mi @Mügü Genişletmek için tıkla ... yok yok yok yok olamasın
Hulya034' Alıntı: Bende öyle bişi olabilir mi @Mügü Genişletmek için tıkla ... yok yok yok yok olamasın
M Mügü Paylaşımcı Melek 1 Haziran 2019 #218 Likapam' Alıntı: Allah'ım ya kız sen hala aynı yerdemisin Genişletmek için tıkla ... evet aynı yerde olacak birde diyor mügü niye kızıyor bana kızmayayım da ne yapayım bence o bizimle dalga geçiyor kesin
Likapam' Alıntı: Allah'ım ya kız sen hala aynı yerdemisin Genişletmek için tıkla ... evet aynı yerde olacak birde diyor mügü niye kızıyor bana kızmayayım da ne yapayım bence o bizimle dalga geçiyor kesin
Likapam Paylaşımcı Melek 1 Haziran 2019 #219 Mügü' Alıntı: evet aynı yerde olacak birde diyor mügü niye kızıyor bana kızmayayım da ne yapayım bence o bizimle dalga geçiyor kesin Genişletmek için tıkla ... Dalga değilde her duyduğunu kendinde arıyor acaba olabilirmi diye sinirlenme @Mügü
Mügü' Alıntı: evet aynı yerde olacak birde diyor mügü niye kızıyor bana kızmayayım da ne yapayım bence o bizimle dalga geçiyor kesin Genişletmek için tıkla ... Dalga değilde her duyduğunu kendinde arıyor acaba olabilirmi diye sinirlenme @Mügü