Likapam Paylaşımcı Melek 2 Haziran 2019 #231 Hulya034' Alıntı: Olsaydım şimdiye belli olurdu bence değil mi? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür canım evet belli olurdu
Hulya034' Alıntı: Olsaydım şimdiye belli olurdu bence değil mi? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür canım evet belli olurdu
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 2 Haziran 2019 #232 Sağ veya sol kasıkta arada kasılma olması normal midir
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Haziran 2019 #234 Bu konu hakkında benimde o kadar bilgim yok ama fıtık iltihap böbrek taşı gibi bi çok şey olabilir dr git canım
Bu konu hakkında benimde o kadar bilgim yok ama fıtık iltihap böbrek taşı gibi bi çok şey olabilir dr git canım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 2 Haziran 2019 #235 Likapam' Alıntı: Bu konu hakkında benimde o kadar bilgim yok ama fıtık iltihap böbrek taşı gibi bi çok şey olabilir dr git canım Genişletmek için tıkla ... Yok hamilelik belirtisi olabilir mi diye sordum
Likapam' Alıntı: Bu konu hakkında benimde o kadar bilgim yok ama fıtık iltihap böbrek taşı gibi bi çok şey olabilir dr git canım Genişletmek için tıkla ... Yok hamilelik belirtisi olabilir mi diye sordum
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 2 Haziran 2019 #237 Likapam' Alıntı: Halamı kız yordun beni hamile değilsin Genişletmek için tıkla ... Ben de kendimden yoruldum 🙂
Likapam' Alıntı: Halamı kız yordun beni hamile değilsin Genişletmek için tıkla ... Ben de kendimden yoruldum 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Haziran 2019 #238 Hulya034' Alıntı: Ben de kendimden yoruldum 🙂 Genişletmek için tıkla ...
S Selinsss Forum Okuru 2 Haziran 2019 #239 Likapam' Alıntı: Senin belirtiler o yönde ama aldatıcı vajinal ultrasonla bakılmış 6 kere hcg yapılmış eğer hamile olsaydın kesinlikle çıkardı sen hormonlarına baktır Genişletmek için tıkla ... Bana da kesinlikle hamile değilsin diyebilir misiniz peki Hülya hanıma dediğiniz gibi yani gizli gebelik falan olma imkanı var mı benim
Likapam' Alıntı: Senin belirtiler o yönde ama aldatıcı vajinal ultrasonla bakılmış 6 kere hcg yapılmış eğer hamile olsaydın kesinlikle çıkardı sen hormonlarına baktır Genişletmek için tıkla ... Bana da kesinlikle hamile değilsin diyebilir misiniz peki Hülya hanıma dediğiniz gibi yani gizli gebelik falan olma imkanı var mı benim
Likapam Paylaşımcı Melek 2 Haziran 2019 #240 Selinsss' Alıntı: Bana da kesinlikle hamile değilsin diyebilir misiniz peki Hülya hanıma dediğiniz gibi yani gizli gebelik falan olma imkanı var mı benim Genişletmek için tıkla ... Hcg ve ultrason sonuçlarınıza göre kesinlikle hamile değilsin
Selinsss' Alıntı: Bana da kesinlikle hamile değilsin diyebilir misiniz peki Hülya hanıma dediğiniz gibi yani gizli gebelik falan olma imkanı var mı benim Genişletmek için tıkla ... Hcg ve ultrason sonuçlarınıza göre kesinlikle hamile değilsin