[TABLE="class: ortala"]
[TR]
[TD="class: icerik, width: 65%"]
Malzemeler
- 4 adet yumurta,
- 2 su bardağı tozşeker,
- 3 çorba kaşığı kakao,
- 1 paket eritilmiş margarin,
- 2,5 su bardağı un,
- 1 su bardağı süt,
- Kabartma tozu ve vanilya.
- Süslemek için hindistancevizi
[/TD]
[TD="class: icerik, width: 35%"]
Süre:45 dk - 8 Kişilik[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: ortala"]
[TR]
[TD="class: icerik, width: 100%"]
Yapılışı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: icerik, width: 100%"][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]4 yumurta beyaz hale gelene kadar çırpılır. 2 su bardağı tozşeker eklenerek 2 dakika daha çırpılır. 3 çorba kaşığı kakao, 1 bardak süt, 1 paket eritilmiş margarin, 1 paket vanilya eklenerek çırpılır. [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Bu malzemeden 1 su bardağı ayrılır. 2,5 su bardağı un ve kabartma tozu katılarak 2 dakika daha çırpılır. Tepsiye dökülüp fırında pişirilir. [/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Fırından çıkar çıkmaz, ayrılan malzemenin pastanın içine işlemesi için pastaya çatal batırılır. Ayrılan malzeme üzerine dökülür. Arzu edilirse hindistancevizi ile süslenip servis yapılır.[/FONT]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]