K
Kayıtsız Üye
Forum Okuru
Merhaba arkdslr .1 sene 7aylık evliyim 4 ay kadar yasmin kullanıp korundum ilacı bıraktgımdan beri bebek istiyoruz ama olmuyor. ocak aynda doktora gttm .adetlerim yaklasık 7 8 aydır düzensizdi.15 gün ileriye atıyordu hep.tarlusal die bi ilac verip adet olmam saglandı yaklasık bi 5 gün kadr kullandım daha snra adetin 3.günü gittim doktora hormon tahlili alttan ulrasonyapıldı ve pko hastası oldgumu ögrendim .Klomen die bi ilac verdi 5gün kullanıp bırakıp adetin 3.gnünden itibaren 9 gün sayıp(yane adetin 12.günü)tekrar muayene olmaya cagırdı.kullandım sonra muayene olmaya gittim alttan ulturason cekldi ve yumurtalıgımın cok güzel geliştigini söyledi.yine bi ilac ve bi iğne yazdı .igneyi doktora gittgiimin hemen ertesi günü saat 11.00 da vurdurmamı söyledi göbekten vurulan bi igne.bide progestan ilacını yazdı adetin 15.günü baslamamı söyledi günde 3 tane 2 kutu yazdı ve bigün ilişki bi gün ara bi hafta boyunca .progestan cok yan etki yapıyo sürekli uyuklama hali ve bas dönmesii daa 8gün daa kullancam bu ayın 21 de de adet günüm bakalım hayırlısı haftayı iple cekiyorum gebelk testi yapıp doktora gitcem Allah ım herkese annelk duygusunu tattırsın