S
sıla 86
Forum Okuru
selam arkadaşlar. Ben beş yıllık evliyim yedi aydır korunmuyorum ve bebeğim olmadı. Bende anormal kıllanma sorunu olduğu için daha önce defalarca kez dr. gittim ancak hepside bebiş sahibi olabileceğimi sorun olmadığını söylediler. Geçen ay prof. dr. gittim. pko hastası oluğumu, bu hastalığı orta şiddette yaşadığımı, diyeti ve egzersizi yaşam tarzım haline getirmem gerektiğini, kanımdaki yağlanma oranının normal insanlardan daha fazla olduğunu, kiloma ve yediklerime dikkat etmezsem, şeker, kalp ve rahim kanseri gibi sorunları yaşama olasılığımın çok yüksek olduğunu, bunun geçici bir hastalık olmadığını söyledi. Sizlerde dikkat edin 🙂
Aslında boyum 172 ve 62 kg. ama yine de 55'e inmemi ve bunda sabit kalmamı söyledi. rahim filmi, süt hormonu ve tiroid hormonu tahlili ile sperm kalitesini ölçecek. Aslında her ay adet oluyorum ancak bir kaç gün gecikmeli oluyor. sizce bebek sahibi olabilir miyim.
Ayrıca yumurtlamanın olup olmadığını ve çatlayıp çatlamadığını nasıl öğrenebiliriz. teşekkürler arkadaşlar.
Aslında boyum 172 ve 62 kg. ama yine de 55'e inmemi ve bunda sabit kalmamı söyledi. rahim filmi, süt hormonu ve tiroid hormonu tahlili ile sperm kalitesini ölçecek. Aslında her ay adet oluyorum ancak bir kaç gün gecikmeli oluyor. sizce bebek sahibi olabilir miyim.
Ayrıca yumurtlamanın olup olmadığını ve çatlayıp çatlamadığını nasıl öğrenebiliriz. teşekkürler arkadaşlar.