HaYaL Daimi Üye Üye 15 Aralık 2010 #22 E hadi kızlar ama oy verin bi tıkla parmakçıklarınız aşınmaz ..)
yarennnnnnn Hamiş Melek 16 Aralık 2010 #24 5.yarışmacının resmine bayıldım bayağı becerik istiyor gibime geldi teşekkürler...
LALEZAR Daimi Üye Üye 16 Aralık 2010 #25 bende mavi ve kelebek olması açısındn 7. den yana kullandım oyumu 😀
M Misafir Forum Okuru 16 Aralık 2010 #26 Ben bu yarışmayı unutmuştummmm vallahiiiiiiiiiii Hadi bakalım oylar gelsin, pamuk eller anket oylama lütfen
Ben bu yarışmayı unutmuştummmm vallahiiiiiiiiiii Hadi bakalım oylar gelsin, pamuk eller anket oylama lütfen
HaYaL Daimi Üye Üye 16 Aralık 2010 #28 Oy verin oy verin ay bi tık yahu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 18 Aralık 2010 #29 Amanda amann ne yetenekli meleklerimiz varmışta haberimiz yokmuş😀 Valla birkaç resimde gittim geldim sonunda oyumu kullandım devlete ve millete hayırlı olsun😀
Amanda amann ne yetenekli meleklerimiz varmışta haberimiz yokmuş😀 Valla birkaç resimde gittim geldim sonunda oyumu kullandım devlete ve millete hayırlı olsun😀