Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paintte Yapılan En Güzel Resim Yarışması Değerlendirme Anketi
Oy vermek icin secim yapmak cok zor... Hepsi cok guzel olmus... Ben secemedigim icin ogluma sectirdim oda 2 resim arasinda kaldi demekki yine oy veremicem..
Vallahide billahide ben bu kadar prof. resimler beklemiyordum şaşırdım gerçektende bizim mekanın güllerii neymiş böyle özellikle 3 resme bayıldım ve Rüyam sana bundan sonra yarışmalara katılma yasağı koydurtcam el birliği ile imza kampanyası başlatacagız haberin olsun 🙂
Vallahide billahide ben bu kadar prof. resimler beklemiyordum şaşırdım gerçektende bizim mekanın güllerii neymiş böyle özellikle 3 resme bayıldım ve Rüyam sana bundan sonra yarışmalara katılma yasağı koydurtcam el birliği ile imza kampanyası başlatacagız haberin olsun 🙂
Kızlar ''kararsız kaldım, oy vermiyom'' demeyin, lütfen bu kadar emek var burada oy verin. Kazananın başı göğe ermiyor, kazanmayanda kara listeye girmiyor 😀 Oyları verin hade bakem :ruyam: