Oy vermek icin secim yapmak cok zor... Hepsi cok guzel olmus... Ben secemedigim icin ogluma sectirdim oda 2 resim arasinda kaldi demekki yine oy veremicem..
Vallahide billahide ben bu kadar prof. resimler beklemiyordum şaşırdım gerçektende bizim mekanın güllerii neymiş böyle özellikle 3 resme bayıldım ve Rüyam sana bundan sonra yarışmalara katılma yasağı koydurtcam el birliği ile imza kampanyası başlatacagız haberin olsun 🙂
Vallahide billahide ben bu kadar prof. resimler beklemiyordum şaşırdım gerçektende bizim mekanın güllerii neymiş böyle özellikle 3 resme bayıldım ve Rüyam sana bundan sonra yarışmalara katılma yasağı koydurtcam el birliği ile imza kampanyası başlatacagız haberin olsun 🙂
Kızlar ''kararsız kaldım, oy vermiyom'' demeyin, lütfen bu kadar emek var burada oy verin. Kazananın başı göğe ermiyor, kazanmayanda kara listeye girmiyor 😀 Oyları verin hade bakem :ruyam: