K Kivilcim82 Yeni Üye Üye 5 Haziran 2018 #511 Sevimli cadı' Alıntı: Canım ilk sayfada nub çıkıntısı ile ilgili net görsel ve bilgi var. İlk sayfayı incelemeni öneriyorum. Ramzi teorisinden maalesef anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdi inceledim çok teşekkür ederim
Sevimli cadı' Alıntı: Canım ilk sayfada nub çıkıntısı ile ilgili net görsel ve bilgi var. İlk sayfayı incelemeni öneriyorum. Ramzi teorisinden maalesef anlamıyorum Genişletmek için tıkla ... Şimdi inceledim çok teşekkür ederim
E elif9018 Yeni Üye Üye 6 Haziran 2018 #512 banada bakin lutfen hicbirsey anladim dun dr gittim erkege bnziyor dedi cikinti gosterdi bugun guttim baska dr kiza bnziyor dedi Ekli dosyalar 20180606_163657.png 976,3 KB · Görüntüleme: 756 20180606_162722.png 723,3 KB · Görüntüleme: 699
banada bakin lutfen hicbirsey anladim dun dr gittim erkege bnziyor dedi cikinti gosterdi bugun guttim baska dr kiza bnziyor dedi
E elif9018 Yeni Üye Üye 6 Haziran 2018 #513 elif9018' Alıntı: banada bakin lutfen hicbirsey anladim dun dr gittim erkege bnziyor dedi cikinti gosterdi bugun guttim baska dr kiza bnziyor dedi Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyalar 20180606_162812.jpg 2,2 MB · Görüntüleme: 877
elif9018' Alıntı: banada bakin lutfen hicbirsey anladim dun dr gittim erkege bnziyor dedi cikinti gosterdi bugun guttim baska dr kiza bnziyor dedi Genişletmek için tıkla ...
Uzman SühaN Administrator 7 Haziran 2018 #514 Merhaba, ultrason görüntü kalitesi çok düşük maalesef değerlendirme yapamıyoruz.
E elif9018 Yeni Üye Üye 8 Haziran 2018 #515 Uzman SühaN' Alıntı: Merhaba, ultrason görüntü kalitesi çok düşük maalesef değerlendirme yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla ... tsk ederim
Uzman SühaN' Alıntı: Merhaba, ultrason görüntü kalitesi çok düşük maalesef değerlendirme yapamıyoruz. Genişletmek için tıkla ... tsk ederim
P papatyamavi Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2018 #516 bende yorum alabilir miyim ? Ekli dosyalar nub.png 346,4 KB · Görüntüleme: 742
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 3 Temmuz 2018 #517 papatyamavi' Alıntı: bende yorum alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba tam anlaşılmıyor ama bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor
papatyamavi' Alıntı: bende yorum alabilir miyim ? Genişletmek için tıkla ... Merhaba tam anlaşılmıyor ama bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor
P papatyamavi Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2018 #518 Sevimli cadı' Alıntı: Merhaba tam anlaşılmıyor ama bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim banada paralel gıbı gelıyo cıkıntı ama tam bılemedım sağlıklı olsun inşallahh 🙂
Sevimli cadı' Alıntı: Merhaba tam anlaşılmıyor ama bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim banada paralel gıbı gelıyo cıkıntı ama tam bılemedım sağlıklı olsun inşallahh 🙂
Melis ank Aktif Üye Üye 3 Temmuz 2018 #519 bana görede bebeğin cinsiyeti kız gibi hakınızda hayırlısı olsun
P papatyamavi Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2018 #520 Melis ank' Alıntı: bana görede bebeğin cinsiyeti kız gibi hakınızda hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bakalım 20 gun sonrakı kontrolumuzde bellı olur ınsallah 🙂
Melis ank' Alıntı: bana görede bebeğin cinsiyeti kız gibi hakınızda hayırlısı olsun Genişletmek için tıkla ... teşekkürler bakalım 20 gun sonrakı kontrolumuzde bellı olur ınsallah 🙂