HemşireniZ Aktif Üye Üye 28 Haziran 2017 #311 Merhaba görsel net olmadığı için nub çıkıntısı belli değil .Bu yüzden durumunuzu değerlendiremiyoruz.
Merhaba görsel net olmadığı için nub çıkıntısı belli değil .Bu yüzden durumunuzu değerlendiremiyoruz.
E Elif-Murat-Rüzgar Yeni Üye Üye 29 Haziran 2017 #313 Yakınlaştırıp yine yükledim bir daha bakarmisiniz rica etsem
HemşireniZ Aktif Üye Üye 29 Haziran 2017 #314 Merhaba, biz görseli zaten yakınlaştırıp inceliyoruz sizin yakınlaştırmanız önemli değil. Burda önemli olan çıkıntının görülmesi. Bu görselde de nub çıkıntısı belli değil.
Merhaba, biz görseli zaten yakınlaştırıp inceliyoruz sizin yakınlaştırmanız önemli değil. Burda önemli olan çıkıntının görülmesi. Bu görselde de nub çıkıntısı belli değil.
İ İlknuresma84 Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2017 #315 Mrb burda 14 ,5 günlük yorum yapabilirmisiniz tşk ederim Ekli dosyalar 20170708_231811.jpg 593,4 KB · Görüntüleme: 649
O olidam Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2017 #316 bende tahmin alabilirmiyim lüften rica ediyorum ayrıca bebişin bacak arası ulturasyon görüntüsünede bakmanızı rica ediyorum Moderatör tarafında düzenlendi: 10 Temmuz 2017
bende tahmin alabilirmiyim lüften rica ediyorum ayrıca bebişin bacak arası ulturasyon görüntüsünede bakmanızı rica ediyorum
Uzman SühaN Administrator 10 Temmuz 2017 #317 Merhaba, nub çıkıntısı belli değil bu yüzden değerlendirme yapamıyoruz.
HemşireniZ Aktif Üye Üye 10 Temmuz 2017 #318 İlknuresma84' Alıntı: Mrb burda 14 ,5 günlük yorum yapabilirmisiniz tşk ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba yüklediğiniz görselde nub çıkıntısı görülmüyor bu nedenler görseliniz hakkın da tahmin yürütemiyoruz.
İlknuresma84' Alıntı: Mrb burda 14 ,5 günlük yorum yapabilirmisiniz tşk ederim Genişletmek için tıkla ... Merhaba yüklediğiniz görselde nub çıkıntısı görülmüyor bu nedenler görseliniz hakkın da tahmin yürütemiyoruz.