Angel_tears Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #61 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz Özür dilerim vazgeçtim nick değiştirmekten Son düzenleme: 27 Eylül 2008
KriSTaL Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #62 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz Bende nikimi degistirmek istiyorum.. ahsu yerine kuMRaL olmasini istiyorum..degistirirseniz sevinirim..
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz Bende nikimi degistirmek istiyorum.. ahsu yerine kuMRaL olmasini istiyorum..degistirirseniz sevinirim..
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 27 Eylül 2008 #63 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz __kuMRaL__' Alıntı: Bende nikimi degistirmek istiyorum.. ahsu yerine kuMRaL olmasini istiyorum..degistirirseniz sevinirim.. Genişletmek için tıkla ... Ahsu isimli üyemizin Nick'i, kendi isteği doğrultusunda kuMRaL olarak değiştirilmiştir.
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz __kuMRaL__' Alıntı: Bende nikimi degistirmek istiyorum.. ahsu yerine kuMRaL olmasini istiyorum..degistirirseniz sevinirim.. Genişletmek için tıkla ... Ahsu isimli üyemizin Nick'i, kendi isteği doğrultusunda kuMRaL olarak değiştirilmiştir.
KriSTaL Yeni Üye Üye 28 Eylül 2008 #64 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz cok tesekkürler mememis eline saglik..
gulsumelifbas Yeni Üye Üye 9 Ekim 2008 #65 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz benim nikim gülsüm ve yenisiyle değiştirmek istiyorum zahmet olmassa yeni nikim GiZeMlİ MeLeK OLSUN İSTİYORUM TŞK EDERİM
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz benim nikim gülsüm ve yenisiyle değiştirmek istiyorum zahmet olmassa yeni nikim GiZeMlİ MeLeK OLSUN İSTİYORUM TŞK EDERİM
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 9 Ekim 2008 #66 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz GiZeMlİ MeLeK' Alıntı: benim nikim gülsüm ve yenisiyle değiştirmek istiyorum zahmet olmassa yeni nikim GiZeMlİ MeLeK OLSUN İSTİYORUM TŞK EDERİM Genişletmek için tıkla ... Gülsüm isimli üyemzin nick'i kendi isteğiyle GiZeMlİ MeLeK olarak değiştirilmiştir.
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz GiZeMlİ MeLeK' Alıntı: benim nikim gülsüm ve yenisiyle değiştirmek istiyorum zahmet olmassa yeni nikim GiZeMlİ MeLeK OLSUN İSTİYORUM TŞK EDERİM Genişletmek için tıkla ... Gülsüm isimli üyemzin nick'i kendi isteğiyle GiZeMlİ MeLeK olarak değiştirilmiştir.
NiLYeSiLi Yeni Üye Üye 10 Ekim 2008 #67 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz bende nikimi değiştirmek istiyorum. MeRYeM yaparmısınız. çok teşekkür ederim.
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz bende nikimi değiştirmek istiyorum. MeRYeM yaparmısınız. çok teşekkür ederim.
LiLYuM Yeni Üye Üye 11 Ekim 2008 #68 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz Merhaba bende ismimi değiştirmek istiyorum LiLYuM olarak değiştirirseniz sevinirim.şimdiden tşkler...
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz Merhaba bende ismimi değiştirmek istiyorum LiLYuM olarak değiştirirseniz sevinirim.şimdiden tşkler...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2008 #69 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz selam bende nicimi değişmek istiyorum lanetli yüreğim yazıyor onu bir zahmet ESRA yapabilirmisiniz Son düzenleme: 18 Ekim 2008
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz selam bende nicimi değişmek istiyorum lanetli yüreğim yazıyor onu bir zahmet ESRA yapabilirmisiniz
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 18 Ekim 2008 #70 Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz guldunyam' Alıntı: bende nikimi değiştirmek istiyorum. MeRYeM yaparmısınız. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... MeRYeM sistemimizde kullanılmaktadır, başka bir nick seçerseniz yardımcı olurum. LiLYuM' Alıntı: Merhaba bende ismimi değiştirmek istiyorum LiLYuM olarak değiştirirseniz sevinirim.şimdiden tşkler... Genişletmek için tıkla ... masal_perisi isimli üyemizin nick'i kendi isteğiyle LiLYuM olarak değiştirilmiştir. lanetli yüreğim' Alıntı: selam bende nicimi değişmek istiyorum lanetli yüreğim yazıyor onu bir zahmet ESRA yapabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... ESRA sistemimizde kullanılmaktadır, başka bir nick seçerseniz yardımcı olurum. Sevgiler...
Cevap: Nick'ini Değiştirmek İsteyen Üyelerimiz guldunyam' Alıntı: bende nikimi değiştirmek istiyorum. MeRYeM yaparmısınız. çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... MeRYeM sistemimizde kullanılmaktadır, başka bir nick seçerseniz yardımcı olurum. LiLYuM' Alıntı: Merhaba bende ismimi değiştirmek istiyorum LiLYuM olarak değiştirirseniz sevinirim.şimdiden tşkler... Genişletmek için tıkla ... masal_perisi isimli üyemizin nick'i kendi isteğiyle LiLYuM olarak değiştirilmiştir. lanetli yüreğim' Alıntı: selam bende nicimi değişmek istiyorum lanetli yüreğim yazıyor onu bir zahmet ESRA yapabilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... ESRA sistemimizde kullanılmaktadır, başka bir nick seçerseniz yardımcı olurum. Sevgiler...