ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 31 Ocak 2011 #11 3-Boyunuz ve kilonuz nedir acaba ? boyum 1,72 .. kilom ise ( eski kilomu söylesem olmamaı ) 69 kiloyum canım ama 55 ıle 60 arasında sürekli değişiyorum şekerim Tatlım ya 69 kilo deilim ben 59 yazcaktım 69 olmus kusura bakma deişirsen seviniveririm 🙂
3-Boyunuz ve kilonuz nedir acaba ? boyum 1,72 .. kilom ise ( eski kilomu söylesem olmamaı ) 69 kiloyum canım ama 55 ıle 60 arasında sürekli değişiyorum şekerim Tatlım ya 69 kilo deilim ben 59 yazcaktım 69 olmus kusura bakma deişirsen seviniveririm 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 31 Ocak 2011 #12 Hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım benim hepinizi çok seviyorum 🙂 Gizemlim rica ederim tatlım.. başını ağrıttım ..
Hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım benim hepinizi çok seviyorum 🙂 Gizemlim rica ederim tatlım.. başını ağrıttım ..
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 31 Ocak 2011 #13 İkinizinde emeğine yüreğine sağlık olsun Belen'i daha yakından tanıma fırsatı bulduk🙂
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 31 Ocak 2011 #18 4-Hangi takımı tutuyorsunuz? aa buda sorumu ama tatlım olmadı şimdi fb spor klubünde çalışıyorum tabiki fenerbahçeliyim Vay vay 😀 Bende FB'liyim Renktasim benim 😀
4-Hangi takımı tutuyorsunuz? aa buda sorumu ama tatlım olmadı şimdi fb spor klubünde çalışıyorum tabiki fenerbahçeliyim Vay vay 😀 Bende FB'liyim Renktasim benim 😀
$ul€ Yeni Üye Üye 31 Ocak 2011 #19 21-Sitede en çok sevdiğiniz üye veya üyeler varsa bunlar kimler? Şulem bitanem sudemim .. bütün meleklerim kuzummmmm bende seni çok seviyorum cansın sen yaa... kardeşliksin... 🙂 muahhh... bu arada özledim seni.. siteye gelemiyorum ders çalışıorum..
21-Sitede en çok sevdiğiniz üye veya üyeler varsa bunlar kimler? Şulem bitanem sudemim .. bütün meleklerim kuzummmmm bende seni çok seviyorum cansın sen yaa... kardeşliksin... 🙂 muahhh... bu arada özledim seni.. siteye gelemiyorum ders çalışıorum..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 31 Ocak 2011 #20 $ul€' Alıntı: 21-Sitede en çok sevdiğiniz üye veya üyeler varsa bunlar kimler? Şulem bitanem sudemim .. bütün meleklerim kuzummmmm bende seni çok seviyorum cansın sen yaa... kardeşliksin... 🙂 muahhh... bu arada özledim seni.. siteye gelemiyorum ders çalışıorum.. Genişletmek için tıkla ... Yazdıkların ne güzel şeylerdi Şulem ruhumu okşadı valla🙂 Çalış çalışta çok aksatma boşlama ..beni 🙂
$ul€' Alıntı: 21-Sitede en çok sevdiğiniz üye veya üyeler varsa bunlar kimler? Şulem bitanem sudemim .. bütün meleklerim kuzummmmm bende seni çok seviyorum cansın sen yaa... kardeşliksin... 🙂 muahhh... bu arada özledim seni.. siteye gelemiyorum ders çalışıorum.. Genişletmek için tıkla ... Yazdıkların ne güzel şeylerdi Şulem ruhumu okşadı valla🙂 Çalış çalışta çok aksatma boşlama ..beni 🙂