cns_01 Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #331 bu arada simdiden tesekkür ederim yardiminiz icin - yasasin adminler :f040: ;-)
S sessizprenses Üye Üye 1 Aralık 2010 #332 nickimi sessizprenses olarak değiştirmek istiyorum 🙂 teşekkürler şimdiden 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Aralık 2010 #333 sessizprenses' Alıntı: nickimi sessizprenses olarak değiştirmek istiyorum 🙂 teşekkürler şimdiden 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun cnm🙂
sessizprenses' Alıntı: nickimi sessizprenses olarak değiştirmek istiyorum 🙂 teşekkürler şimdiden 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun cnm🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 1 Aralık 2010 #334 *istanbuL_g€c€L€ri*' Alıntı: istanbuL_g€c€L€ri uhuu yeni nickim bu olsun.. farkli ve hic kullanmamistim daha once 😀 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun tatlım🙂
*istanbuL_g€c€L€ri*' Alıntı: istanbuL_g€c€L€ri uhuu yeni nickim bu olsun.. farkli ve hic kullanmamistim daha once 😀 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun tatlım🙂
AyYuzlu Daimi Üye Üye 3 Aralık 2010 #335 ya yine ben 🙂 ben şimdi pazartesi gunu fransaya gidecem bide fransda ü harfi yok nickimdeki ü harflerını u yaparsanız cok sevinirim olece rahatca girebilirim ama şimdi degil pazartesi gunu merciiiiii 😀
ya yine ben 🙂 ben şimdi pazartesi gunu fransaya gidecem bide fransda ü harfi yok nickimdeki ü harflerını u yaparsanız cok sevinirim olece rahatca girebilirim ama şimdi degil pazartesi gunu merciiiiii 😀
ranagül Üye Üye 8 Aralık 2010 #337 Gülüms€' Alıntı: ben nickimi değiştirmek istiyorum. yeni nickim= ranagül Genişletmek için tıkla ... nickim neden değişmedi.mümkünse nickimi değiştirebilirmisiniz. ranagül olarak değiştirirseniz memnun olurum.
Gülüms€' Alıntı: ben nickimi değiştirmek istiyorum. yeni nickim= ranagül Genişletmek için tıkla ... nickim neden değişmedi.mümkünse nickimi değiştirebilirmisiniz. ranagül olarak değiştirirseniz memnun olurum.
megara Yeni Üye Üye 10 Aralık 2010 #338 tam da aradığım konuuuu ben de nickimi karamela olarak değiştirmek istiyorumm
HaYaL Daimi Üye Üye 11 Aralık 2010 #339 İstediğiniz nick maalesef kullanılıyor.Farklı bir nick seçerseniz tekrar deneyebiliriz.