ranagül Üye Üye 30 Kasım 2010 #321 ben nickimi Gülüms€ olarak değiştirilmesini istiyorum. saygılarımla...
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 30 Kasım 2010 #322 slm ben adımı değil ama şekilli yazılmasını istiyorum 😀 GizemLi Kız şimdiden teşekkür ederim 😀
AyYuzlu Daimi Üye Üye 30 Kasım 2010 #323 bende ayyüzlü mün yYüzlü) olmasını istiyorum şimdeden teşekur ederim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Kasım 2010 #324 ayYüzlü' Alıntı: bende ayyüzlü mün yYüzlü) olmasını istiyorum şimdeden teşekur ederim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Hamiş meleğim ayyüzlüm🙂
ayYüzlü' Alıntı: bende ayyüzlü mün yYüzlü) olmasını istiyorum şimdeden teşekur ederim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun Hamiş meleğim ayyüzlüm🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Kasım 2010 #325 *GizemLi Kız*' Alıntı: slm ben adımı değil ama şekilli yazılmasını istiyorum 😀 GizemLi Kız şimdiden teşekkür ederim 😀 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun tatlım🙂
*GizemLi Kız*' Alıntı: slm ben adımı değil ama şekilli yazılmasını istiyorum 😀 GizemLi Kız şimdiden teşekkür ederim 😀 Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun tatlım🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 30 Kasım 2010 #326 Gülüms€' Alıntı: ben nickimi Gülüms€ olarak değiştirilmesini istiyorum. saygılarımla... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun tatlım🙂
Gülüms€' Alıntı: ben nickimi Gülüms€ olarak değiştirilmesini istiyorum. saygılarımla... Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun tatlım🙂
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 30 Kasım 2010 #327 *MaWi' Alıntı: Hayırlı olsun tatlım🙂 Genişletmek için tıkla ... saol cnm
cns_01 Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #330 istanbuL_g€c€L€ri uhuu yeni nickim bu olsun.. farkli ve hic kullanmamistim daha once 😀 Moderatör tarafında düzenlendi: 1 Aralık 2010