»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 6 Ağustos 2009 #132 vazgectim yinede tskler 🙂 Son düzenleme: 6 Ağustos 2009
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 19 Ağustos 2009 #133 bende nickimi değiştirmek istiyorum acaba Eldalote olabilirmi lütfen =)
PaSikA Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2009 #134 Eldalote' Alıntı: bende nickimi değiştirmek istiyorum acaba Eldalote olabilirmi lütfen =) Genişletmek için tıkla ... nikin artık Eldalote...Hayırlı olsun
Eldalote' Alıntı: bende nickimi değiştirmek istiyorum acaba Eldalote olabilirmi lütfen =) Genişletmek için tıkla ... nikin artık Eldalote...Hayırlı olsun
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Ağustos 2009 #135 Slm Adminlerim SONKEZ bir nick degisiminde bulunmak istiyorum 😀 yine eski nickime dönmek istiom 😀 SüTLüCiKoLaTa simdiden tskler
Slm Adminlerim SONKEZ bir nick degisiminde bulunmak istiyorum 😀 yine eski nickime dönmek istiom 😀 SüTLüCiKoLaTa simdiden tskler
PaSikA Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2009 #136 *SüTLüCiKoLaTa*' Alıntı: Slm Adminlerim SONKEZ bir nick degisiminde bulunmak istiyorum 😀 yine eski nickime dönmek istiom 😀 SüTLüCiKoLaTa simdiden tskler Genişletmek için tıkla ... Sonkez nikin değişmiştir😀 Hayırlı olsun SüTLüCiKoLaTa 🙂
*SüTLüCiKoLaTa*' Alıntı: Slm Adminlerim SONKEZ bir nick degisiminde bulunmak istiyorum 😀 yine eski nickime dönmek istiom 😀 SüTLüCiKoLaTa simdiden tskler Genişletmek için tıkla ... Sonkez nikin değişmiştir😀 Hayırlı olsun SüTLüCiKoLaTa 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 22 Ağustos 2009 #137 Ya biliom COK OLDUM ben 🙂 simdi diyeceksiniz, ya kizim isimiz gücümüz senin nicklerinimi degistirmek Ama söz veriom SONKEZ istiom, eger birdaha isteyecek olursam, beni banlamaniza müsade veriyorum yeni nickin ltf ZiFiRi Son düzenleme: 22 Ağustos 2009
Ya biliom COK OLDUM ben 🙂 simdi diyeceksiniz, ya kizim isimiz gücümüz senin nicklerinimi degistirmek Ama söz veriom SONKEZ istiom, eger birdaha isteyecek olursam, beni banlamaniza müsade veriyorum yeni nickin ltf ZiFiRi
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 22 Ağustos 2009 #138 *ZiFiRi*' Alıntı: Ya biliom COK OLDUM ben 🙂 simdi diyeceksiniz, ya kizim isimiz gücümüz senin nicklerinimi degistirmek Ama söz veriom SONKEZ istiom, eger birdaha isteyecek olursam, beni banlamaniza müsade veriyorum yeni nickin ltf ZiFiRi Genişletmek için tıkla ... İsteğin üzerine nickin değiştirilmiştir hayırlı olsun🙂
*ZiFiRi*' Alıntı: Ya biliom COK OLDUM ben 🙂 simdi diyeceksiniz, ya kizim isimiz gücümüz senin nicklerinimi degistirmek Ama söz veriom SONKEZ istiom, eger birdaha isteyecek olursam, beni banlamaniza müsade veriyorum yeni nickin ltf ZiFiRi Genişletmek için tıkla ... İsteğin üzerine nickin değiştirilmiştir hayırlı olsun🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 26 Ağustos 2009 #139 Merhaba, ya cok özür diliyorum 🙂 ama ben bu nickime alisamadim... ltf nickim HerCai olabilirmi ??
PaSikA Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2009 #140 *HerCai*' Alıntı: Merhaba, ya cok özür diliyorum 🙂 ama ben bu nickime alisamadim... ltf nickim HerCai olabilirmi ?? Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun🙂
*HerCai*' Alıntı: Merhaba, ya cok özür diliyorum 🙂 ama ben bu nickime alisamadim... ltf nickim HerCai olabilirmi ?? Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun🙂