*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 23 Temmuz 2010 #1 Nice yıllara Pasika Doğumgünün kutlu olsun Pasika🙂 Yeni yaşında gönlünden ve aklından geçen tüm dileklerinin,hayallerinin gerçekleşmesi dileklerimle nice yıllara
Doğumgünün kutlu olsun Pasika🙂 Yeni yaşında gönlünden ve aklından geçen tüm dileklerinin,hayallerinin gerçekleşmesi dileklerimle nice yıllara
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Temmuz 2010 #2 pasimmmm canimmmm bitanemmmmm herbiseyiiiiimmm nice yillara seni seviyorum canim dostum
HaYaL Daimi Üye Üye 23 Temmuz 2010 #3 Pasi pasi pasiiii nice yıllara pasimmm 🙂Doğum günün kutlu olsun...
Vijdan Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2010 #4 Nice yıllara güzel meleğim benim..Dilediğin her şey gönlünce olsun..
miss angel Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2010 #5 cnm her ne kadar geçmişte olsa doğm günün kutlu olsn. rabbim sana daha güzel yaşlar göstersn inş.....
cnm her ne kadar geçmişte olsa doğm günün kutlu olsn. rabbim sana daha güzel yaşlar göstersn inş.....
Dişeps Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2010 #6 Sağlıklı ve sevdiklerinle mutlu bir ömür geçirmen dileği ile canım.öpüldün
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Temmuz 2010 #7 Doğum günün kutlu olsun şeker şey.... Allahım herseyi gonlune gore versin... Allaha emanet ol .....
orkide Aktif Üye Üye 26 Temmuz 2010 #8 aneeeeeeeeeeeee heç haberim yokkkkk tuuuu nice n,ice güzel yıllara pasicimmmm cnm bidenemmm benimmm dadlummmm 😀 iyiki doğdun yafrim lilili.d
aneeeeeeeeeeeee heç haberim yokkkkk tuuuu nice n,ice güzel yıllara pasicimmmm cnm bidenemmm benimmm dadlummmm 😀 iyiki doğdun yafrim lilili.d
PaSikA Yeni Üye Üye 5 Ağustos 2010 #9 Çok teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız...Hepinizi çok öptüm...