suCre Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #21 Nice mutlu yıllara cnm... Doğum günün kutlu olsun iyiki varsın iyiki bizimle berabersin....
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #22 Doğum günün kutlu olsun meleğim .... Nice mutlu yıllara (hepberaber) ♥
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #24 tavuk_kavurma' Alıntı: nice mutlu yıllara hayalcim bu pasta senin için 😀 bunlarıda özel hazırladım Genişletmek için tıkla ... Aman da bu tavıklar ne tatlı yaaa aynı senin gibiler 🙂 Teşekkürler Tavıkım
tavuk_kavurma' Alıntı: nice mutlu yıllara hayalcim bu pasta senin için 😀 bunlarıda özel hazırladım Genişletmek için tıkla ... Aman da bu tavıklar ne tatlı yaaa aynı senin gibiler 🙂 Teşekkürler Tavıkım
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #25 suCre' Alıntı: Nice mutlu yıllara cnm... Doğum günün kutlu olsun iyiki varsın iyiki bizimle berabersin.... Genişletmek için tıkla ... Canımsın teşekkürler bitanem.
suCre' Alıntı: Nice mutlu yıllara cnm... Doğum günün kutlu olsun iyiki varsın iyiki bizimle berabersin.... Genişletmek için tıkla ... Canımsın teşekkürler bitanem.
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #26 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun meleğim .... Nice mutlu yıllara (hepberaber) ♥ Genişletmek için tıkla ... Oyy Gül'üm seviyorum seni teşekkürler...
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Doğum günün kutlu olsun meleğim .... Nice mutlu yıllara (hepberaber) ♥ Genişletmek için tıkla ... Oyy Gül'üm seviyorum seni teşekkürler...
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #27 '' мάﮒάŁ ''' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Masal.🙂
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 29 Kasım 2010 #28 dogum günün lutlu olsun bacım nice yaşlara iyiki varsın tatlım benim kocaman öptüm senii...
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #29 hayalcim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana tüm istediklerini gönlünden geçenleri versin canım mutlu yıllarrrrrriyiki doğdun bak doğum günün için özel dansöz tuttum haydeee kop kop hobaaa yandan yandan sağdan soldan
hayalcim doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana tüm istediklerini gönlünden geçenleri versin canım mutlu yıllarrrrrriyiki doğdun bak doğum günün için özel dansöz tuttum haydeee kop kop hobaaa yandan yandan sağdan soldan
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Kasım 2010 #30 gamselim' Alıntı: dogum günün kutlu olsun bacım nice yaşlara iyiki varsın tatlım benim kocaman öptüm senii... Genişletmek için tıkla ... Canımsın teşekkürler bitanem.
gamselim' Alıntı: dogum günün kutlu olsun bacım nice yaşlara iyiki varsın tatlım benim kocaman öptüm senii... Genişletmek için tıkla ... Canımsın teşekkürler bitanem.