ESİNKADİR Aktif Üye Üye 30 Nisan 2013 #11 esmerim53' Alıntı: doğum günün kutlu olsun canım benim bebegınle ve eşinle nice mutlu ve saglıklı senelere 🙂 Genişletmek için tıkla ... saol esmerim benim, hep beraber İnşallah 😀
esmerim53' Alıntı: doğum günün kutlu olsun canım benim bebegınle ve eşinle nice mutlu ve saglıklı senelere 🙂 Genişletmek için tıkla ... saol esmerim benim, hep beraber İnşallah 😀
smiley Daimi Üye Üye 3 Mayıs 2013 #12 iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun iyki dogdun iyki dogdun eeeeeeesiiiiiiiiiiiiiin canim nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara canim iyiki doğdun kusura bakma canim gec oldu ama daha yeni gördüm
iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun iyki dogdun iyki dogdun eeeeeeesiiiiiiiiiiiiiin canim nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara canim iyiki doğdun kusura bakma canim gec oldu ama daha yeni gördüm
ESİNKADİR Aktif Üye Üye 3 Mayıs 2013 #13 smiley' Alıntı: iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun iyki dogdun iyki dogdun eeeeeeesiiiiiiiiiiiiiin canim nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara canim iyiki doğdun kusura bakma canim gec oldu ama daha yeni gördüm Genişletmek için tıkla ... ay yerim seni ben balım benim saol kuzucum 😀
smiley' Alıntı: iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun esiiiiin iyki dogdun iyki dogdun iyki dogdun eeeeeeesiiiiiiiiiiiiiin canim nice mutlu saglikli ve huzurlu yillara canim iyiki doğdun kusura bakma canim gec oldu ama daha yeni gördüm Genişletmek için tıkla ... ay yerim seni ben balım benim saol kuzucum 😀