ne yapsam bilmiyorum

Canim bu karar icin cok erken degil mi,biraz acele ediyorsun daha iki sene olmus,bekle biraz bebegin dogsun hersey yoluna girer.Aileye yeni biri geliyor ne guzel iste..cocuk daha iyi anlasmanizi saglayabilir..baglarinizi kuvvetlendirebilir,onemli olam sizin anlasmaniz ailerin anlasmasi o kadar da onemli degil.Kararini iyice gozden gecir yada biraz ertele en azindan dogumdan sonraya birak,simdi hamile oldugun icinde hassasin,duygusalsin,daha iyi dusun canim..olmazsada olmaz yani uzme kendini.

beraber karar verdik işler iyce sarpa sardı
Canim bazen cikmaz yollarda bir sonu kavusur,vardir bununda iyi bir sonu...biraz zamana birak,zaman gecsin bebegin dogsun,acele etme..ani kararlar daha buyuk pismanliklar getirir. Belki de dogru yol bu degildir,beraber karar verdik diyorsunda esininde gercekten istedigini nereden biliyorsun,yada sende gercekten bitmesini istiyor musun?Sadece gururda yapiyor olabilir,yada sende gurur yapiyor olabilirsin..daha yolun basindasiniz bekleyin biraz...en azindan dogumunu bekle.

canım ya gercekten üzüldüm ama cocugun girdiği yere mutluluk girer belki cocugunun dogamsıyla herşey daha da güzel olur sen anne olcaksın bence diğer herşei unut bu mutlulugu yaşa cocugunu kucagına anlacagın anı düşün bence cocugunuz size umut mutluluk getirecek.. kib canım hayatta herşey gönlünce olsun..

hayat cok acimasiz pisman olma bence bunu yasiyacakmissin demek ki ileriye bak bence olan olmus artik aglasanda sizlansanda eline gececek ceken bilir ama ùzùcù bir durum

insallah ALLAH saglikli bir sekilde bebegini eline almani nasip eder. ayrilik konusuna gelincede istersen bir bebek dünyaya gelsin belki kararini degistirirsin. ALLAH yardimcin olsun.

cnm arkadasim senin adina cok uzuldum.allah yardimcin olsun ama kararinizi bir kez daha gozden gecirin.evliliginize bir sans daha verin.heee baktin olmuyo o zmn bosanirsiniz.ama sen hic bir zamn kendini birakma cocugun icin ayaklarini yere saglam basmalisin.inan bana cok sikinti ceksende bebeginin yuzune baktiginda hersey silinecek onda huzur bulacaksin.

Çok zor bi durum ayrılma sebebiniz ne ben onu anlayamadım ailelerin anlaşmamasımı ?Birbirinizi bu kadar seviyodunuzda aileler anlaşamadı diye ayrılık mı olur allah yardımcın olsun canm...İnş. allah yanıltmaz seni