canım melleğim teşekkür edrim yorumun içn doğru söylüyosunuz hepinizde evet bir gelirim yok.ama çalışmayı düşünüyorum yaşım henüz 26 umarım gönlüme göre bir iş bulurum.söylediklerinin hepsinede katılıyorumherşey maddiyata dayanyor.şu zamanda erkek çocuğuyla uğraşmakta çok zor.bilmiyorum hala daha bir soğukluk var eşime karşı konuşup halledeyim diyorum bir olay oluyor kavgaya başlaıyoruz ve ben tekrardan susuyorum artık hiçbirşey eskisi gibi değil yoruldum bunaldım söylediğim herşey yalnış anlaşılıyor güldürmyey eğlendirmeye konuşturmaya çalışıyorum yokkkneşem kalmadı umudumda yok bu evliliğin sonuyla işim kursam rahata ericem tek taraflı olmuyor hiçbirşey evladım diyorum onu düşünüyorum ama ilerde o neyapacak anne benim içn katlandın diyecekmi bana çok yıprandım çok sabrettim ip inceldi kopma aşamasında kopana kadar sabır bakalım nereye kadar dayanacak teşekkür ederim yorumlarınız içinCanımm yaa inan okurken kötü oldum.Ki yaşayan sensin kim bilir neler çektin.Çok çok çok zor bi karar seninki.Mutlaka yanlış yapma ve arkasından keşke deme korkuların var.ama çok ii düşün.öncelikle çocuğunu düşün.yakın cevremde eşine benzer birileri vardı.ne yapıldıysa neler geldiyse başına işe yaramadı.huylu huyundan vazgeçmedi.Anlattığın kadarıyla sizin aranızdaki en büyük sorun eşinin sana saygısı yok.o olsa zaten geriside gelirdi.
Otur önce boşandıktan sonraki hayatını düşün.varmı bi gelirin yada kalabilecek bi yerin.oğluna verebileceğin imkanlar nasıl olacak.bak canım her şeyin başı maddiyattır.herşey mükemmelde olsa bi yerden sona tıkanır maddiyat kötü olunca.bu yüzden önceliğin bu olsun .onu hallet sonada bak işine derim.
ama lütfeen çok ii düşün.azda olsa bi umudun bile olsa yinede bitirme derim.
Olmazlar bile duayla olur canım.Kalpleri evirip ceviren Allahtır.Eşinin kalbine senin sıcaklığını versin Allah.Aklından çıkarma.Allah yar ve yardımcın olsun...