biliyorum yanlş birşy yaptğımın ama anlayamıyrm işte mantığım kavramıyor bunu istemiyorumm🙁((((( annemden bşka kmsem yoktu al işte onu da kaybettim.ben zaten evlenmycem ki ona bakrdım🙁nefret ediyorm zaten evlilikten
biliyorum yanlş birşy yaptğımın ama anlayamıyrm işte mantığım kavramıyor bunu istemiyorumm🙁((((( annemden bşka kmsem yoktu al işte onu da kaybettim.ben zaten evlenmycem ki ona bakrdım🙁nefret ediyorm zaten evlilikten
tşk ederim hepnize ama annem gizliyor ki benden.üstelik zaten rüyamın da oldğu gibi bni çok zor şartlarda büyüttü ve evlenmeyi de hiç düşünmedi.ona da yapıldı ailee tarafından baskılar evlen diye.birde şu durum var.annem beni bilir ben meslek sahibi olmadan da kmseyle evlenmez bundan eminim.konuşması beni deli ediyor ya.bende annmle babam ayrılmasından dolayı hiç sıcak bakmak ilişkilere nefret ederim.evli çftlerin yanında bile kalmaya tahammülüm yok ya.yüzünü bile görmek istemiyorum🙁(
17 yşındayım blkide zamnla herşey yoluna grer.ama onlar evlenrse bnde dedemin yanında kalırım onların yanına ölsem de gitmem