narçiçeğimm Daimi Üye Üye 15 Ekim 2012 #11 denizdemir' Alıntı: narçiçeğiiiiiiiiiiiiiiim hep mutlu sağlıklı ve sevdiklerinle ol canım =))) birde Allah ilişkimizi bozmasın hep böle olalım =))) 😛 kocaman öpüyorummmmmm.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum canımmm Allah bozmasın ilişkimizi seni seviyorumm
denizdemir' Alıntı: narçiçeğiiiiiiiiiiiiiiim hep mutlu sağlıklı ve sevdiklerinle ol canım =))) birde Allah ilişkimizi bozmasın hep böle olalım =))) 😛 kocaman öpüyorummmmmm.. Genişletmek için tıkla ... teşekkür ediyorum canımmm Allah bozmasın ilişkimizi seni seviyorumm
D denizdemir Banned 15 Ekim 2012 #12 narçiçeğimm' Alıntı: teşekkür ediyorum canımmm Allah bozmasın ilişkimizi seni seviyorumm Genişletmek için tıkla ... bende seni seviyoruuum narrr =))
narçiçeğimm' Alıntı: teşekkür ediyorum canımmm Allah bozmasın ilişkimizi seni seviyorumm Genişletmek için tıkla ... bende seni seviyoruuum narrr =))
narçiçeğimm Daimi Üye Üye 15 Ekim 2012 #14 TİTAN' Alıntı: Geç oldu ama temiz oldu, inş beğenirsin nar Genişletmek için tıkla ... adminim sen alırsında ben beğenmezmiyim çok zevklisin ve çok incesin bu jest için çok teşekkür ederim
TİTAN' Alıntı: Geç oldu ama temiz oldu, inş beğenirsin nar Genişletmek için tıkla ... adminim sen alırsında ben beğenmezmiyim çok zevklisin ve çok incesin bu jest için çok teşekkür ederim
EnCey Daimi Üye Üye 16 Ekim 2012 #15 Doğum günün kutlu olsun Nar... Nice mutlu huzurlu seneler dilerimm.. Herşey gönlünce olsun... iyiki doğdun
Doğum günün kutlu olsun Nar... Nice mutlu huzurlu seneler dilerimm.. Herşey gönlünce olsun... iyiki doğdun