S sema kor Forum Okuru 11 Temmuz 2014 #1 Muhabbet kuşum yumurtadan çıkmadı Benim muhabbet kuşum bugün yumurtadan çıkacaktı ama çıkmadı saat sabah 11;11 ne zamana çıkar Moderatör tarafında düzenlendi: 6 Aralık 2016
D derya ben Forum Okuru 11 Temmuz 2014 #2 benim muhabbet kuşum yumurtladı ama şimdi bugün yumurtadan çıkması gerekiyordu saat şu an öğlen 13:21 bu akşam yumurtlar mı siz ne düşünüyorsunuz
benim muhabbet kuşum yumurtladı ama şimdi bugün yumurtadan çıkması gerekiyordu saat şu an öğlen 13:21 bu akşam yumurtlar mı siz ne düşünüyorsunuz
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 6 Aralık 2016 #3 Saati kimse bilemez arkadaşlarım biraz daha bekleyin isterseniz ve sıcak tutun unutmayın 🙂
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 6 Aralık 2016 #4 Yumurtalar boş değilse yumurtalar çatlar 🙂 Benim muhabbet kuşum vardı .Tam 6 yumurta yaptı. 6 yumurtadan sadece ikisin den kuş çıktı .Diğerleri boştu.
Yumurtalar boş değilse yumurtalar çatlar 🙂 Benim muhabbet kuşum vardı .Tam 6 yumurta yaptı. 6 yumurtadan sadece ikisin den kuş çıktı .Diğerleri boştu.